Neler yeni

AltServer // Cydia Impactor Alternatifi // Windows

selamün aleyküm usta çok güzel anlatmıssın herşeryi harfiyle yaptımda kapalı ikfi faktörlü hesap nasıl oluşturucam

HTTP Error 404.0 - Not Found
The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

hatasi veriyor
[automerge]1627836975[/automerge]
altserverden kendi telefonu seciyorum ve ID ve sifre yazinca malesef bu hatayi aliyorum ve unc0ver bu sebeple telefonuma yuklenmiyor cozumu nedir acaba

Ekli dosyalar

• Adasdqdqsdsız.png
    Adasdqdqsdsız.png
    6.9 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
icloud u pc ye yükleyin
2 faktörlü doğrulama açıksa uygulamaya özgü parola oluşturun o parolayı şifre yerine girin. iyi forumlar.

Cevap için teşekkür ederim ama bir turlu dowload yazisindan kurtulamiyorum win 10 pc icin ayri indiriyorum ( microsofrt appstoreden indirmiyorum) ama yinede olmuyor 2 haftadir jb siz duruyorum bayagi sikintili

uygulama ( altserver ) yükleniyor ama güven vs dediğim halde uygulama açılıp kapanıyor bunun sebebi sürümün uyumsuz olmasımıdır

Not : Bir mesajımda soru niteliğinde belirtmiştim ( iphone se 2020 13.5.1 cihazım )

uygulama ( altserver ) yükleniyor ama güven vs dediğim halde uygulama açılıp kapanıyor bunun sebebi sürümün uyumsuz olmasımıdır

Not : Bir mesajımda soru niteliğinde belirtmiştim ( iphone se 2020 13.5.1 cihazım )
aynı sorun bende de var. uygulama yüklendi ama açılmıyor.

hocam 2 faktörlü doğrulamayı açmışsak kapanmıyor bu yüzden hiç yapamıyacak mıyız bu işlemleri

Geri