ayni yöntem bende ise yaradi suan hersey sorunsuz calisiyor,ozaman bilemicem :S asinda yeni Iphonelara beta JB yüklemek mantikli deyil pek ,yakinda update gelirMer yazdıgın gıbı yaptım yıne calısmadı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, kamera konusu hakkında yapılan önerilerin hepsini yaptım ancak yinede düzelmedi, bu konu hakkında burada bir konu açılsa herkes yaşadığı sorunu orada yazsa ve çözüm bulanlarda çözümü yazsa daha faydalı olmazmı?yeni yayınlanan uncover jb A12 cihazlarda kamera ve faceid de sorunlara neden oluyor. Yeni güncelleme ile düzeltmeler yapılacaktır.
Shadow veya nosub tweakı ile kamerayı jb dışında tutarak çalışmasını sağlamaya çalışın.
Merhaba, kamera konusu hakkında yapılan önerilerin hepsini yaptım ancak yinede düzelmedi, bu konu hakkında burada bir konu açılsa herkes yaşadığı sorunu orada yazsa ve çözüm bulanlarda çözümü yazsa daha faydalı olmazmı?
Evet onuda denedim ama oda sorunu çözmedi, buradaki yorumlara baktım sadece ben değilim, başka deneyip çözemeyenlerde var maalesefKamera sorunun için Çözüm Ldrestart denilmiş. Onuda belirttik. Bu sorunu bir siz aşamadınız sanırım.
ldrestart işe yaramıyor sadece o değil çoğu kişide yaramıyorKamera sorunun için Çözüm Ldrestart denilmiş. Onuda belirttik. Bu sorunu bir siz aşamadınız sanırım.
ldrestart işe yaramıyor sadece o değil çoğu kişide yaramıyor

ldrestart işe yaramıyor sadece o değil çoğu kişide yaramıyor