Tamamdır yapabildim restart attı cihaz yalnız kamera yinede siyah ekran olarak kalıyor...olmadı bendePasword : Alpine
Siz yazın, yazdığınız gözükmez
Tamamdır yapabildim restart attı cihaz yalnız kamera yinede siyah ekran olarak kalıyor...olmadı bendePasword : Alpine
Siz yazın, yazdığınız gözükmez
Tamamdır yapabildim restart attı cihaz yalnız kamera yinede siyah ekran olarak kalıyor...olmadı bende
Yazmış olduğunuz herşeyi eksiksiz olarak yaptım kamera çalıştı tekrardan jailbreak yaptım hiçbir sorun yoktu call Recorder satın almıştım yükleyince kamera yine çalışmaz oldu..Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın. İşlemi 3-4 kez tekrarlayın (tüm tweaklarınız silinir)
Daha sonra uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini kapatıp tekrar jb yapın.
Yazmış olduğunuz herşeyi eksiksiz olarak yaptım kamera çalıştı tekrardan jailbreak yaptım hiçbir sorun yoktu call Recorder satın almıştım yükleyince kamera yine çalışmaz oldu..
Teşekkür herşey için umarım yakın zamanda tüm hatalar düzeltilir...Maalesef yeni yayınlanan uncover jb A12 cihazlarda kamera ve faceid de sorunlara neden oluyor.
Shadow veya nosub tweakı ile kamerayı jb dışında tutarak çalışmasını sağlamaya çalışın. İşe yaramaz ise tekrar restore rootfs işlemini deneyin.
Teşekkür herşey için umarım yakın zamanda tüm hatalar düzeltilir...
Merhaba, bu dediklerini aynen yaptım ama sorun maalesef düzelmedi,
Merhaba, bu dediklerini aynen yaptım ama sorun maalesef düzelmedi,
dediğin tweaki indirdim, aynen orda yaılan gibi her şeyi yazdım telefon kapandı açıldı sorun devam ediyordu, eğer o sistemle oluyorsa ben neyi yanlış yaptım acaba?Komut işlemini doğru yaptığından emin misin?
dediğin tweaki indirdim, aynen orda yaılan gibi her şeyi yazdım telefon kapandı açıldı sorun devam ediyordu, eğer o sistemle oluyorsa ben neyi yanlış yaptım acaba?
güncelleme derken?İstersen bir güncelleme daha bekle.
unc0ver güncellemesigüncelleme derken?
son versiyonu zaten yüklü olan, telefon iphone xs 12.4unc0ver güncellemesi
onuda denedim yine olmadı, bütün tweakleri siliyorum sıfırdan jailbreak yapıyorum bir kaç tweak kurduktan sonra yine aynı şey oluyor :(unc0ver ayarlarından load tweaks secenegini işaretlediniz mi
Cephei tweak kurun düzelirBende de ayarlarda gözükmüyorlar
Ne yapabilirim?
Şu an tweaklar A12 ile uyumlu değil mi acaba?
onuda denedim yine olmadı, bütün tweakleri siliyorum sıfırdan jailbreak yapıyorum bir kaç tweak kurduktan sonra yine aynı şey oluyor :(
benim sorunum tweaklerin gözükmemesi değil, bir kaç tweak yükledikten sonra kamera çalışmıyor, yani kamerayı açtığımda ekran karanlık görüntü gelmiyor*Tweak ayarları gözükmüyorsa*
1. Packix Reposundan Tweak : *Cephei* yüklü olacak.
2.Repo *Rpetric* yüklü olacak
3. Repo *Rpetrich* reposundaki *Tweakler* güncel olacak...
Preference loader, rocketboatstrap
Bu işlemden Önce yüklediğiniz tweaklar gözükmez o yüzden tekrar tweakları silip yeniden yüklemeniz gerekli
benim sorunum tweaklerin gözükmemesi değil, bir kaç tweak yükledikten sonra kamera çalışmıyor, yani kamerayı açtığımda ekran karanlık görüntü gelmiyor
o tweakleri kurdum denedim ama yine olmadı, yeni güncellemeyi beklicez yapacak bir şey anlaşılan, yardımın için teşekkür ederim.yeni yayınlanan uncover jb A12 cihazlarda kamera ve faceid de sorunlara neden oluyor. Yeni güncelleme ile düzeltmeler yapılacaktır.
Shadow veya nosub tweakı ile kamerayı jb dışında tutarak çalışmasını sağlamaya çalışın.
Tv os beta profili yukluyse silo tweakleri kurdum denedim ama yine olmadı, yeni güncellemeyi beklicez yapacak bir şey anlaşılan, yardımın için teşekkür ederim.
bende acemiyim ama benim de xs 12.4 de gps ve faceid calismiyordu unc0ver ayarlardan Reload Daemons kapatim,RE Jailbreak yaptim suan hersey düzgün calisiyorBır cuzumu varmı arkadaslar kemara ıcın bıde gps calısmıyor kemara calısmadıgı ıcın sanpchat calısmıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi