A12 Cihazlarda Ayarlarda Tweakler Gözükmüyor

Tamamdır yapabildim restart attı cihaz yalnız kamera yinede siyah ekran olarak kalıyor...olmadı bende

Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın. İşlemi 3-4 kez tekrarlayın (tüm tweaklarınız silinir)
Daha sonra uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini kapatıp tekrar jb yapın.

Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın. İşlemi 3-4 kez tekrarlayın (tüm tweaklarınız silinir)
Daha sonra uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini kapatıp tekrar jb yapın.
Yazmış olduğunuz herşeyi eksiksiz olarak yaptım kamera çalıştı tekrardan jailbreak yaptım hiçbir sorun yoktu call Recorder satın almıştım yükleyince kamera yine çalışmaz oldu..

Yazmış olduğunuz herşeyi eksiksiz olarak yaptım kamera çalıştı tekrardan jailbreak yaptım hiçbir sorun yoktu call Recorder satın almıştım yükleyince kamera yine çalışmaz oldu..

Maalesef yeni yayınlanan uncover jb A12 cihazlarda kamera ve faceid de sorunlara neden oluyor.
Shadow veya nosub tweakı ile kamerayı jb dışında tutarak çalışmasını sağlamaya çalışın. İşe yaramaz ise tekrar restore rootfs işlemini deneyin.

Maalesef yeni yayınlanan uncover jb A12 cihazlarda kamera ve faceid de sorunlara neden oluyor.
Shadow veya nosub tweakı ile kamerayı jb dışında tutarak çalışmasını sağlamaya çalışın. İşe yaramaz ise tekrar restore rootfs işlemini deneyin.
Teşekkür herşey için umarım yakın zamanda tüm hatalar düzeltilir...

Teşekkür herşey için umarım yakın zamanda tüm hatalar düzeltilir...

Kısa bir süre içinde güncelleme yayınlanacaktır. Çünkü çoğu kullanıcıda ortaya çıkan bir sorun.

Tv os beta profilini silip tekrar jb yapin

Komut işlemini doğru yaptığından emin misin?
dediğin tweaki indirdim, aynen orda yaılan gibi her şeyi yazdım telefon kapandı açıldı sorun devam ediyordu, eğer o sistemle oluyorsa ben neyi yanlış yaptım acaba?

dediğin tweaki indirdim, aynen orda yaılan gibi her şeyi yazdım telefon kapandı açıldı sorun devam ediyordu, eğer o sistemle oluyorsa ben neyi yanlış yaptım acaba?

İstersen bir güncelleme daha bekle.

unc0ver ayarlarından load tweaks secenegini işaretlediniz mi

unc0ver ayarlarından load tweaks secenegini işaretlediniz mi
onuda denedim yine olmadı, bütün tweakleri siliyorum sıfırdan jailbreak yapıyorum bir kaç tweak kurduktan sonra yine aynı şey oluyor :(

Chimera da ben de aynı sorunu yaşadım o zaman "Substrate Compatibility Layer' tweak ini sil hard reset atıp tekrar yüklediğimde sorun gidiyordu bir dene istersen.

onuda denedim yine olmadı, bütün tweakleri siliyorum sıfırdan jailbreak yapıyorum bir kaç tweak kurduktan sonra yine aynı şey oluyor :(

*Tweak ayarları gözükmüyorsa*

1. Packix Reposundan Tweak : *Cephei* yüklü olacak.

2.Repo *Rpetric* yüklü olacak

3. Repo *Rpetrich* reposundaki *Tweakler* güncel olacak...

Preference loader, rocketboatstrap

Bu işlemden Önce yüklediğiniz tweaklar gözükmez o yüzden tekrar tweakları silip yeniden yüklemeniz gerekli

*Tweak ayarları gözükmüyorsa*

1. Packix Reposundan Tweak : *Cephei* yüklü olacak.

2.Repo *Rpetric* yüklü olacak

3. Repo *Rpetrich* reposundaki *Tweakler* güncel olacak...

Preference loader, rocketboatstrap

Bu işlemden Önce yüklediğiniz tweaklar gözükmez o yüzden tekrar tweakları silip yeniden yüklemeniz gerekli
benim sorunum tweaklerin gözükmemesi değil, bir kaç tweak yükledikten sonra kamera çalışmıyor, yani kamerayı açtığımda ekran karanlık görüntü gelmiyor

benim sorunum tweaklerin gözükmemesi değil, bir kaç tweak yükledikten sonra kamera çalışmıyor, yani kamerayı açtığımda ekran karanlık görüntü gelmiyor

yeni yayınlanan uncover jb A12 cihazlarda kamera ve faceid de sorunlara neden oluyor. Yeni güncelleme ile düzeltmeler yapılacaktır.
Shadow veya nosub tweakı ile kamerayı jb dışında tutarak çalışmasını sağlamaya çalışın.

yeni yayınlanan uncover jb A12 cihazlarda kamera ve faceid de sorunlara neden oluyor. Yeni güncelleme ile düzeltmeler yapılacaktır.
Shadow veya nosub tweakı ile kamerayı jb dışında tutarak çalışmasını sağlamaya çalışın.
o tweakleri kurdum denedim ama yine olmadı, yeni güncellemeyi beklicez yapacak bir şey anlaşılan, yardımın için teşekkür ederim.

Ben appstordan uygulama indiremiyorum “ odeme alinamadi” yaziyor. daha once kayitli sifrelere bakamiyorum.
[automerge]1569346934[/automerge]
o tweakleri kurdum denedim ama yine olmadı, yeni güncellemeyi beklicez yapacak bir şey anlaşılan, yardımın için teşekkür ederim.
Tv os beta profili yukluyse sil

Bır cuzumu varmı arkadaslar kemara ıcın bıde gps calısmıyor kemara calısmadıgı ıcın sanpchat calısmıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bır cuzumu varmı arkadaslar kemara ıcın bıde gps calısmıyor kemara calısmadıgı ıcın sanpchat calısmıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende acemiyim ama benim de xs 12.4 de gps ve faceid calismiyordu unc0ver ayarlardan Reload Daemons kapatim,RE Jailbreak yaptim suan hersey düzgün calisiyor

Geri