her şekilde cihaza anemona kurucağım galiba deneyeyim en fazla ölürüz (elmada kalırız)@omeraksoy tam emin değilim.. System > Library > PrivateFrameworks > MobileIcons.framework kısmında appiconmask isimlilerle bunun içindekileri manuel değiştirmen lazım ve sonrasında uicache + respring yapman lazım. Ama dikkatli ol sistem dosyalarına zarar verebilirsin.. Muhakkak yedekli dene eğer deneyeceksen![]()
2-3 içinde 20 taneye yakın iconmask atıcam hepsini de denedim telde sorun olmadı 
bekliyorum o zamanbende kurulu sorun olmadı2-3 içinde 20 taneye yakın iconmask atıcam hepsini de denedim telde sorun olmadı
![]()
bu arada repoda 3d olarak eklenmiş 3d iconmask olarak değiştirebilirseniz arkadaşlar aratırken bulamaz yoksa.3d diye yazsan bu çıkar zatenbekliyorum o zamanbu arada repoda 3d olarak eklenmiş 3d iconmask olarak değiştirebilirseniz arkadaşlar aratırken bulamaz yoksa.
sorun olursa değiştiririz 
3d diye yazsan bu çıkar zatensorun olursa değiştiririz
![]()
manuel mi kurdun?3d yazınca baya birşey çıktığından demiştim ve bu arada dediğin şekil yaptım hiç bir değişiklik olmadı..
evet dediğin şekil yaptım fakat bir değişiklik görmedm.manuel mi kurdun?

eski haline çevirmiştim neyse bakalım LDRESTART bunu terminala yazcağım dimimanuel yaptıysan uicache ve respring işe yaramayabilir.. restart etmen gerekir cihazı..LDRESTART (sen küçükharflerle yaz) deneyebilirsin. İşe yaramazsa mecburen cihazı restart edeceksin
bu arada paket adını da düzenledim![]()
Aynen.. olmazsa mecburen ya anemone yada restarteski haline çevirmiştim neyse bakalım LDRESTART bunu terminala yazcağım dimi
hiç uğraşmadan direk restart yaptım info.plst dosyasını atmadım atmam gerek mi acaba ?Aynen.. olmazsa mecburen ya anemone yada restart

anemone cihazı çok yavaşlatıyor.yok sadece içini atman yeterli de neden uğraşıyorsun ki anemone la dene işte
ayrıca tam anlatım için bu konuya bakabilirsin Filza ile ios 11 Ana Ekran Simgelerini Değiştirme