IconMask 3D IconMask

gokmenecer

VelenzA
Administrator
IconMask: 3D
Açıklama: Ekrandaki tüm ikonlara kullanılan temadan bağımsız olarak görüntü ekler. Anemone dan aktif etmeniz yeterli.
Uyumluluk: iOS 9-11.4
Gereksinim: Anemone
Sürüm: 1.0
Repo:

Ekran Görüntüsü:

WhatsApp Image 2018-08-25 at 00.59.48.jpeg

Son düzenleme:
@omeraksoy tam emin değilim.. System > Library > PrivateFrameworks > MobileIcons.framework kısmında appiconmask isimlilerle bunun içindekileri manuel değiştirmen lazım ve sonrasında uicache + respring yapman lazım. Ama dikkatli ol sistem dosyalarına zarar verebilirsin.. Muhakkak yedekli dene eğer deneyeceksen ;)

@omeraksoy tam emin değilim.. System > Library > PrivateFrameworks > MobileIcons.framework kısmında appiconmask isimlilerle bunun içindekileri manuel değiştirmen lazım ve sonrasında uicache + respring yapman lazım. Ama dikkatli ol sistem dosyalarına zarar verebilirsin.. Muhakkak yedekli dene eğer deneyeceksen ;)
her şekilde cihaza anemona kurucağım galiba deneyeyim en fazla ölürüz (elmada kalırız)

bende kurulu sorun olmadı :D 2-3 içinde 20 taneye yakın iconmask atıcam hepsini de denedim telde sorun olmadı ;)

bende kurulu sorun olmadı :D 2-3 içinde 20 taneye yakın iconmask atıcam hepsini de denedim telde sorun olmadı ;)
bekliyorum o zaman :D bu arada repoda 3d olarak eklenmiş 3d iconmask olarak değiştirebilirseniz arkadaşlar aratırken bulamaz yoksa.

manuel yaptıysan uicache ve respring işe yaramayabilir.. restart etmen gerekir cihazı..LDRESTART (sen küçükharflerle yaz) deneyebilirsin. İşe yaramazsa mecburen cihazı restart edeceksin :D

bu arada paket adını da düzenledim ;)

manuel yaptıysan uicache ve respring işe yaramayabilir.. restart etmen gerekir cihazı..LDRESTART (sen küçükharflerle yaz) deneyebilirsin. İşe yaramazsa mecburen cihazı restart edeceksin :D

bu arada paket adını da düzenledim ;)
eski haline çevirmiştim neyse bakalım LDRESTART bunu terminala yazcağım dimi

Geri