Bu hataları alıyorum checkrain kullanıyordum sonra restore yapıp uncovera geçmek istedim ancak bir türlü başaramadım bilen varmı restore rootfs yaptım uçak moduna alıp denedim sonuç aynı
eger son sürüm unc0ver yüklemeye çalışıoyorsanız birde alt sürümleri deneyin.3.8.0 mesela:)Bu hataları alıyorum checkrain kullanıyordum sonra restore yapıp uncovera geçmek istedim ancak bir türlü başaramadım bilen varmı restore rootfs yaptım uçak moduna alıp denedim sonuç aynı
13.3 e olmaz 3.8.0eger son sürüm unc0ver yüklemeye çalışıoyorsanız birde alt sürümleri deneyin.3.8.0 mesela:)
Forumdaki altstore konusuna bakın. Oradaki adımları uygulayarak unc0ver ipasını yükleyin çok yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektir.13.3 e olmaz 3.8.0
Zaten altsore ile o adımları uygulayarak yaptımForumdaki altstore konusuna bakın. Oradaki adımları uygulayarak unc0ver ipasını yükleyin çok yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektir.
Altserver sürümünüz kaç ?Zaten altsore ile o adımları uygulayarak yaptım
![]()
kardesim kusura bakmayin rahatsız ediyorum ben uncover indirmek istiyorum boyle yaziyor ne yapmaliyim? appcake de indirmek istedikde boyle oluyor lütfən yardim ede bilirmisiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cihaz modeliniz ve cihaz sürümü nedir
iphone 11, ios 13.3
iphone 11, ios 13.3
kardesim, jailbreak kurulu telefonda sadece olaraq telefonu kapandikdan sonra girmedi, uncoverde silinmiş yeniden yukluyorum boyle oluyor, appcake gibi uygulamalaeda indirilince boyle oluyor
Uncover yüklemeye çalıştığınız sitelerin sertifikası iptal olduğu için yüklenmiyor.
Uncover yüklemek için pc de altstore kullanın.
AltServer // Cydia Impactor Alternatifi // Windows
Merhaba, ben böyle bir hata alıyorum. 1585767509 Bu hatayı alıyorum çözümü nedir? Bende de aynı hata var.. 1585768176 Hocam dediğin her şeyi harfiyen yapıyorum ancak unc*ver ana ekrana gelmiyor 1583746222 Bu yöntemle tek seferde jb yi yükledim arkadaşlar. Peki ipad için bu şekilde...www.jailbreaktr.com
pc olmadan yapamazmiyim? pc yok hal hazırda
Uncover yükleyebileceğiniz alternatif Siteleri araştırın.
Uncover yükleyebileceğiniz alternatif Siteleri araştırın.
6 saat oluyor bulamadim, hangisin yuklemek istiyorum boyle fotorafdaki gibu oluyor, butun ipa bir sey yuklemek istedikde yuklenmiyor