Neler yeni

13.3 uncover sorunu

defjeam

Aktif Üye
JailbreakTR
Bu hataları alıyorum checkrain kullanıyordum sonra restore yapıp uncovera geçmek istedim ancak bir türlü başaramadım bilen varmı restore rootfs yaptım uçak moduna alıp denedim sonuç aynı

Ekli dosyalar

• DF3490E8-587F-47E5-B7F1-236413BD1E8A.jpeg
    DF3490E8-587F-47E5-B7F1-236413BD1E8A.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 26
  • EACC2C5D-B5A5-40FF-8DA3-7EB3C40B2D56.jpeg
    EACC2C5D-B5A5-40FF-8DA3-7EB3C40B2D56.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 25
Bu hataları alıyorum checkrain kullanıyordum sonra restore yapıp uncovera geçmek istedim ancak bir türlü başaramadım bilen varmı restore rootfs yaptım uçak moduna alıp denedim sonuç aynı
eger son sürüm unc0ver yüklemeye çalışıoyorsanız birde alt sürümleri deneyin.3.8.0 mesela:)

Ben bu sorunu şöyle kurtarıyordum

Birincisi unc0vere girip tüm seçenekleri kapatın !

Unc0veri kapatın yeniden açın jealbreak butonuna basın jb yapsın! Ekrana gelen okey basın artık cydia ve iCleaner çalışması lazım sonrasında iCleaner ile bi temizlik yaptıktan sonra tweakler tümüyle aktif olması gerek️ Eğer bu dediklerim işe yaramaz ise Unc0ver de cydia renistall seçeneğini aktif ederek işlemi tekrarlayın

Hocam telefona hard reset at, veya kapat yeniden aç.
Sonra uçak moduna al wi-fi yi kapat Unc0ver’a gir jailbreak yapabilirsin.

645649c8bc47c0404c398d34242a4bc4.jpg

kardesim kusura bakmayin rahatsız ediyorum ben uncover indirmek istiyorum boyle yaziyor ne yapmaliyim? appcake de indirmek istedikde boyle oluyor lütfən yardim ede bilirmisiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

645649c8bc47c0404c398d34242a4bc4.jpg

kardesim kusura bakmayin rahatsız ediyorum ben uncover indirmek istiyorum boyle yaziyor ne yapmaliyim? appcake de indirmek istedikde boyle oluyor lütfən yardim ede bilirmisiniz?

Cihaz modeliniz ve cihaz sürümü nedir

iphone 11, ios 13.3

kardesim, jailbreak kurulu telefonda sadece olaraq telefonu kapandikdan sonra girmedi, uncoverde silinmiş yeniden yukluyorum boyle oluyor, appcake gibi uygulamalaeda indirilince boyle oluyor

iphone 11, ios 13.3

Uncover yüklemeye çalıştığınız sitelerin sertifikası iptal olduğu için yüklenmiyor.
Uncover yüklemek için pc de altstore kullanın.

kardesim, jailbreak kurulu telefonda sadece olaraq telefonu kapandikdan sonra girmedi, uncoverde silinmiş yeniden yukluyorum boyle oluyor, appcake gibi uygulamalaeda indirilince boyle oluyor

Cihaz kapanıp açıldığında jb devre dışı kalır.
Yüklü olan Uncover ipanın da 1 haftalık süresi dolduğu için kullanamazsınız. Tekrar yüklemeniz gerekli

Uncover yüklemeye çalıştığınız sitelerin sertifikası iptal olduğu için yüklenmiyor.
Uncover yüklemek için pc de altstore kullanın.

pc olmadan yapamazmiyim? pc yok hal hazırda

Uncover yükleyebileceğiniz alternatif Siteleri araştırın.

6 saat oluyor bulamadim, hangisin yuklemek istiyorum boyle fotorafdaki gibu oluyor, butun ipa bir sey yuklemek istedikde yuklenmiyor

6 saat oluyor bulamadim, hangisin yuklemek istiyorum boyle fotorafdaki gibu oluyor, butun ipa bir sey yuklemek istedikde yuklenmiyor

Bu tür siteleri önermediğimiz için, bu konuda yardımcı olamayacağım.

Geri