@DevilKing Aporeo,Coolcc,Fugap,batterylife kaldırıp bi kullan cihazı.
boxy nen bir ayarlama yapdinizmi ekrana? boxy bendede sorun cikariyordu![]()
![]()
ilave olarak bytafont,certime.tweakcleaner,bobbymovie var ayrı a Filza,NewTerm ve EQE,cercube var.![]()
evet almadım. hatta telefon açıldıktan sonra özellikle bende merak edip baktım ama herhangi bir çökme raporu falan yoktu...@uydufly @DevilKing Crashreporterden çökme almadığınıza emin misiniz
ayarlama derken icon düzenleri falanmı..öyleyse evet yaptım.....boxy nen bir ayarlama yapdinizmi ekrana? boxy bendede sorun cikariyordu
@uydufly @DevilKing Crashreporterden çökme almadığınıza emin misiniz
O Yazdığım tweakleri kaldırıp istersen bir öyle cihazı kullan.hocam spirngboard hatası olsa crash verir öyle bir hata yok sadece donuyor telefon ve tekrardan açılıyor report vermiyor
aynen icon duzenleme boxy deaktif edib iconlari kendi duzenine dondurub oyle kullanin ayni sorun olucakmievet almadım. hatta telefon açıldıktan sonra özellikle bende merak edip baktım ama herhangi bir çökme raporu falan yoktu...
[automerge]1535979323[/automerge]
ayarlama derken icon düzenleri falanmı..öyleyse evet yaptım.....
Bendede aynısı var i7 ara sıra oluyo hard reset atmak zorunda kalıyorum takipteyim
CallbarX son sürümde mi?Bendede son zamanlarda sürekli günde 3-4 kere resping atıyor iphone 6s 11.1.2 Ekli dosyayı görüntüle 7211Ekli dosyayı görüntüle 7211