Yurt Dışından Alınan 12 Pro Max Imei Kayıt Hk.

mazotanzarot

Aktif Üye
JailbreakTR
Selamlar,

yurt dışından getirttiğim 12 pro max çift hatlı bir telefon var. Başka birisinin pasaportuna kayıt yaptırmak istiyorum. Cihaz üzerinde pasaport kaydı yaptıracağım kişiye ait bir hat olsa diğer sim yuvasında kendime ait bir sim kart kullanabilir miyim? Ya da bu sorunu aşacak farklı bir yöntem,sim kart için kullanılacak bir aparat var mıdır?

Konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

İyi forumlar herkese.

Bence olur mantıklı geldi. Benimki de çift hatlı 12 pro max

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayır, kullanamazsınız. Öncelikle; iki imei numarasını da kaydedecekseniz diyelim. Bu iki imei numarası, pasaport sahibi ile eşleşiyor. Dolayısıyla kullanılacak hatlar da eşleşmiş oluyor hatta ... T.C. kimlik numarası ile ... tarihine kadar kullanımı kısıtlanmıştır şeklinde bir açıklama da görülüyor. Bu şekilde yaparsanız zaten farklı kişiye ait hat ile kullanamazsınız.

Diyelim tek imei numarasını kaydettiniz, diğerine kendi hattınızı taktınız. Kapanma süresine kadar kullanırsınız ancak sonrasında bloke olur, yine uyarı alırsınız. Bu durumda; nüfus cüzdanı fotokopisi, pasaport, ödeme belgesi gibi evraklarla birlikte ikinci imei numarasını kaydetmeyi unuttum diye derdinizi bir dilekçe ile anlatarak kayıt talebi oluşturabilirsiniz ancak bu da uğraşmanız ve zaman kaybı demek. Ayrıca, talebiniz kabul edilmezse ve diğer imei için kayıtta kararlıysanız; yeniden para ödemeniz gerekir ki o haraç! pardon harç parasını vermemek için tek imei ile kullanmak ya da satmak isteyeceksiniz.

En iyisi; pasaport sahibi tanıdıksa; hat alıp size versin, bu şekilde kullanın. Dediğiniz gibi yapmaya çalışanlar oldu, süreç ise anlattığım gibi sonuçlandı. (:

Yanıtlar için çok teşekkürler. Pasaport sahibi bacanak, yabancı değil yani. :) Fakat ben şirket hattı kullanıyorum ve para ödemiyorum hatta. O yüzden yeni alacağı sim kartı kullanmak işime gelmeyecektir. Şirket hattı için pasaport sahibini kullanıcı olarak kaydetsek o numarayı telefon ile eşleştirebilir miyiz? Ya da Apple mhz arasak telefonun faturası benim adıma olduğu için bana ait sim kart ile eşleştirme yaparlar mı?

Yapamazsınız 3 sene boyunca pasaport kimin ise hatlarda o kişiye ait olmalıdır.

internette alternatif yönetmeler var araştırın tabii ne kadar güvenilir bilmiyorum

Geri