Tamamdır teşekkürlerCercube for YouTube var onu indir kardeş.
Cercube 5.2.21 şu an sorunsuz çalışıyor fakat bu versiyonun yüklü olduğu ipa uygulamasını direkt kurmanız lazım...
Repodan indirilenler işe yaramıyor (en azından benim indirdiklerim işe yaramadı). Cercube 5 eklentili youtube ipa yükleyeceksiniz. O zaman sorunsuz çalışıyor...Repodan indirilmiyor mu?
Repodan indirilenler işe yaramıyor (en azından benim indirdiklerim işe yaramadı). Cercube 5 eklentili youtube ipa yükleyeceksiniz. O zaman sorunsuz çalışıyor...![]()
Nasıl yükleyeceğiz. Daha önce yapmadığım için bilmiyorum yada bildiğim bişey ne yapacağımı bilmiyorum şuan. Biraz anlatabilir misiniz?
uYou+ var onu kullanıyorum ve çok memnunum. istersen link atabilirim sana.Arkadaşlar o kadar uğraştım jailbreak yapacam diye yaptım sonunda ama şimdi de istediklerim mesela youtube ++ yok cydia dan yazıyorum çıkmıyor benim istediğim youtube ++ video da indirebileceğim bir tweak yok mu?
rica etsem bana da atar mısın youtube'u jailbreakli ios 9.3.5 sürümünde nasıl indirebilirim downgrade sürümünü hangisini seçmeliyimuYou+ var onu kullanıyorum ve çok memnunum. istersen link atabilirim sana.
Ben genel olarak bütün tweak uygulaması bu siteden yüklüyorum. Eski ve yeni versiyonları da mevcut.rica etsem bana da atar mısın youtube'u jailbreakli ios 9.3.5 sürümünde nasıl indirebilirim downgrade sürümünü hangisini seçmeliyim
rica etsem bana da atar mısın youtube'u jailbreakli ios 9.3.5 sürümünde nasıl indirebilirim downgrade sürümünü hangisini seçmeliyim