Neler yeni

Youtube ++ tweak var mı?

ugur34

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar o kadar uğraştım jailbreak yapacam diye yaptım sonunda ama şimdi de istediklerim mesela youtube ++ yok cydia dan yazıyorum çıkmıyor benim istediğim youtube ++ video da indirebileceğim bir tweak yok mu?

Cercube'ye bende 4-5 kere belki daha fazla güncelleme geldi bir ara. Sonrasında daha video indiremedim. Şuan ben indiremiyorum. Benden kaynaklı mı? sistem kaynaklı mı? bilemedim.

Cercube 5.2.21 şu an sorunsuz çalışıyor fakat bu versiyonun yüklü olduğu ipa uygulamasını direkt kurmanız lazım...

Repodan indirilenler işe yaramıyor (en azından benim indirdiklerim işe yaramadı). Cercube 5 eklentili youtube ipa yükleyeceksiniz. O zaman sorunsuz çalışıyor...👍✋

Nasıl yükleyeceğiz. Daha önce yapmadığım için bilmiyorum yada bildiğim bişey ne yapacağımı bilmiyorum şuan. Biraz anlatabilir misiniz?

Nasıl yükleyeceğiz. Daha önce yapmadığım için bilmiyorum yada bildiğim bişey ne yapacağımı bilmiyorum şuan. Biraz anlatabilir misiniz?

Sanıyorum forum kuralları gereği link vermek yasak. Fakat ufak bir aramayla ulaşabilirsiniz modlu ipa uygulamasına...

cercubeyi ana geliştirici reposundan indirdim sorunsuz çalışıyor. son sürüm youtubeyi de app storeden indirdim herhangi bir sorun yok.

Arkadaşlar o kadar uğraştım jailbreak yapacam diye yaptım sonunda ama şimdi de istediklerim mesela youtube ++ yok cydia dan yazıyorum çıkmıyor benim istediğim youtube ++ video da indirebileceğim bir tweak yok mu?
uYou+ var onu kullanıyorum ve çok memnunum. istersen link atabilirim sana.

rica etsem bana da atar mısın youtube'u jailbreakli ios 9.3.5 sürümünde nasıl indirebilirim downgrade sürümünü hangisini seçmeliyim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri