Çözüldü Youtube donma sorunu

esasmevzi

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar
telefonumu ios 11.3.1 jb li olarak kullanıyorum youtube ile ilgili bir sıkıntım var açtığım zaman videoya tıklayınca video açılıyor ama video oynarken ekran donuyor sonra kapatıp açınca izlemeye devam et diye uyarı geliyor ona tıklayınca 5sn lık reklam geliyor ve video açılıyor her şey normale dönüyor
telefonda youtbe tools ve minimal host yüklü acaba reklamı engellediği için bu sorun o yüzden kaynaklanıyor olabilir mi

AdblockforYoutube tweakını yükleyin. Reklam sorununu çözer. Youtube güncel mi ve tweak yokken sorun var mı?

aslında hiç bir sıkıntı yoktu youtubeyi de kaç defa güncelledim hep güncel sürüm kullanıyordum.son 2 sürümdür sıkıntı yapıyor.

bahsettiğim 2 tweak i de kaldırdım icleaner ile tarama yaptım youtubeyi yeniden kurdum ama yine aynı. youtube kilitlendi uyarısı geliyor

bahsettiğim 2 tweak i de kaldırdım icleaner ile tarama yaptım youtubeyi yeniden kurdum ama yine aynı. youtube kilitlendi uyarısı geliyor
Appadmin kurup bi eski sürümleri denemenizi öneririm. Çözülmezse yine yazın buraya.

sorunu kaynağını şimdi buldum socialdownloader tweak inden kaynaklanıyormuş yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Geri