YouTube dan video ve mp3 indirmek icin tweak tavsiyesi

İyi günler herkese 6s+ 11.4 kullenıyorum jb yok acaba jb siz bu tweek i telefona kurmak mümkünmü acaba ipmactor ile veya başka bişey ile

Cercube indirdim ancak offline vidolari izleyemiyorum. İzlemek icin wifi baglan diyor.
Selamlar cercube ile videoyu indiriyor musunuz? tweaki indirmek yetmiyor. videoyu indirmeniz gerekmektedir. ister audio olarak ister video olarak alabilirsiniz. kitaplıga atılabiliyor.
Not: youtube++ da yükleyebilirsiniz.

Selamlar cercube ile videoyu indiriyor musunuz? tweaki indirmek yetmiyor. videoyu indirmeniz gerekmektedir. ister audio olarak ister video olarak alabilirsiniz. kitaplıga atılabiliyor.
Evet indiriyorum. Kitapliga da atiyorum.
[automerge]1531314446[/automerge]
Youtube++cydia da cikmiyor b3nde.

YouTube++ IPA'sı olacaktı bende. Ext3nder ile süresiz çalışacak şekilde yükleyebilirsin. AppSync Unified gerektirir. Akşam linki paylaşırım. Reklamsız, Tweak'siz 10 numara çalışıyor.

YouTube++ IPA'sı olacaktı bende. Ext3nder ile süresiz çalışacak şekilde yükleyebilirsin. AppSync Unified gerektirir. Akşam linki paylaşırım. Reklamsız, Tweak'siz 10 numara çalışıyor.
ipa olarak yüklediğin zaman müzik kütüphanesine import edemiyorsun sanırım, seninkinde ediliyor mu?

Selam cercube ile video indirip fotoğraflara atabiliyorum fakat indirdiğim videoyu müzik olarak atamıyorum.

Selam cercube ile video indirip fotoğraflara atabiliyorum fakat indirdiğim videoyu müzik olarak atamıyorum.

Atamaman normal, indirirken “audio only” olarak indirirsen atabilirsin videoyu müziklerin içine atmaz zaten videolara atar.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atamaman normal, indirirken “audio only” olarak indirirsen atabilirsin videoyu müziklerin içine atmaz zaten videolara atar.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim. Müzik'e atmaya çalışıyordum şimdi yapabildim.

Arkadaşlar günlerdir çeşitli başlıklarda hep soruyorum ama hiç olumlu bir yanıt alamadım. ( iphone 5 ios 10.3.3 jb kullanmaktayım) En basit anlamda youtube dan video ve mp3 ü film rulosu ve müziklerime kaydedebileceğim ve "çalışan" tweak var mı ?

@ugacomtr nin de dediği gibi ikisinden birini kullanabilirsiniz, 2 tweak de reklamlıdır, ben 2 sini de satınalmıştım reklamlarını kaldırmak için..

D7C88FB7-B69C-4D6D-A40C-18966C8B0937.png

Cercube dan audio şeklinde müziklere attıktan sonra böyle bir uyarı alıyorum anlayan var mı ?

Geri