Yeni Forum Logosu ve Simgeleri

Yeni simge ve forum logomuzu nasıl buldunuz?

• Beğendim

Kullanılan: 15 88.2%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 2 11.8%

• Kullanılan toplam oy
    17
Jailbreaktr yi telefonumun ana menüsüne kısa yol olarak eklemiştim sanırım iki gün önce değiştiğini farketmiştim daha o dakika içimden süper olmuş demiştim.yapan arkadaşımızın eline emeğine sağlık.

Jailbreaktr yi telefonumun ana menüsüne kısa yol olarak eklemiştim sanırım iki gün önce değiştiğini farketmiştim daha o dakika içimden süper olmuş demiştim.yapan arkadaşımızın eline emeğine sağlık.

Teşekkürler, beğenmeniz bizide mutlu etti. :)

Bence de güzel olmuş PC’den bakarken ne güzel “tr” yi belirgin yapmışlar jailbreak de kendini belli etmiş demiştim üyesi olduğum için ayrıcalıklı olduğumu hissetmiştim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence de güzel olmuş PC’den bakarken ne güzel “tr” yi belirgin yapmışlar jailbreak de kendini belli etmiş demiştim üyesi olduğum için ayrıcalıklı olduğumu hissetmiştim

Teşekkürler, unutmadan söyleyelim; aklınıza gelen şunu şunuda yapsasınız iyi olur diyeceğiniz öneri ve şikayetler için buraya konu açabilirsiniz.

Şikayet - Önerileriniz

Emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim, müdavim aşamasından müptela konumuna doğru gidiyoruz bakalım.. ;))

Harika ellerinize sağlık bende grafikçiyim sizlere katkı sağlayacağım birşey olursa beni ziyadesiyle mutlu eder siz süper bir forumsunuz

Geri