Neler yeni

Yeni alınan iphone 6 hangi sürüm ile gelir

tuncayja

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Eşine yeni bir iphone 6 almayı düşünüyorum bendeki 11.3 sürüm olduğu için, acaba güncel sürüm ile mi gelir. Sadece aracım da carbridge kullanmak için alacağım, mantıklı mı acaba ?

@daRkneSs hocamın dediği gibi tek tek cihaz kutularına/seri numaralarına bakman gerekli. Artık iPhone 6 üretiliyor mu ki? Şahsi fikrim, iOS 11'de geleceği yönünde. Benim cihaz iPhone 6, yaklaşık 6-7 ay önce aldım. iOS 11.0.1 olarak gelmişti sanırım, 11.0.2'ye güncelleyip bırakmıştım. Siz alırsanız da güncellemeyin tabii :)

Son düzenleme:
iphone 5s buldum bir tanıdıktan 11.1.2 yüklü telefonda. carbridge ve ngxplay çalışırma acaba takas edeyim mi ?

Peki 10.2 olarak 0 alınca kademe kademe mi versiyon yükleyebilirim yoksa direk 11.4 ü mü yükler ?

iPhone 6 telefonumu iPhone 5s 11.1.2 sürüm ile takas ettim. Pc ye bağladım cydia impector içine electra 1.0.4 ü bırakıyorum. K.adı şifre yazıyorum biraz yüklüyor sonra ekteki hatayı alıyorum. Nerede hata yapıyorum acaba ?

Ekli dosyalar

• DF39BD28-AB09-404D-B064-F7DF0CDD6D07.jpeg
    DF39BD28-AB09-404D-B064-F7DF0CDD6D07.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 6
iPhone 6 telefonumu iPhone 5s 11.1.2 sürüm ile takas ettim. Pc ye bağladım cydia impector içine electra 1.0.4 ü bırakıyorum. K.adı şifre yazıyorum biraz yüklüyor sonra ekteki hatayı alıyorum. Nerede hata yapıyorum acaba ?

Xcode kısmından revoke yapınız

JailbreakTR

Geri