bilgisayara baglayip itunesdan iphonea geri yukle yapsam olur mu jailbreaki silmeme gerek var mi?
DFU moduna al ve sıfır bir kurulum yap , yoksa ilerde O çöp repolardan JB kaybedersin
bilgisayara baglayip itunesdan iphonea geri yukle yapsam olur mu jailbreaki silmeme gerek var mi?
Arkadaşlar 12.0.1 vardı şuan restore edip 12.4 kuracağım ve tesadüfen bu konuyu gördüm, bu repoyu aktif bir şekilde kullanıyordum 1 haftadır bağlantısı yoktu reponun. Şuana kadar kullanmamda bir sıkıntı olmuş mudur şifreler banka uygulamaları vs ne dersiniz ?
Öyle yaptımİmzası kapanmadan Dfu moduna alarak temiz bir kurulum yap, garantiye al.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar bu repo neden yasak peki? tam olarak ne sıkıntısı yaşatıyor bende de ekli ve bir kaç tweak kurdum.
teşekkür ederimBu konuyu okumanı tavsiye ederim
Önemli - Yasadışı (Crack, Modifiye) Deb vb. Dosya Paylaşımı Hk.
Merhaba sevgili forum üyeleri bildiğiniz gibi JailbreakTR ekibi olarak Türkiye'de Jailbreak kullanıcılarını bilinçlendirme, yardımlaşma ve bilgi paylaşımı adına kurmuş olduğumuz bu platformda kullanıcılarımıza diğer forumların aksine sürekli olarak crackli tweak, uygulama vb. yazılımların...www.jailbreaktr.com