Baz_X_0 Aktif Üye JailbreakTR 10 Mar 2024 #1 Bu hatayı alıyorum nasıl söze bilirim. İphonr 13 ios 16.5.1. bootstrap+serotonin kullanıyorum. Cözum icin Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Cihaz İphone 13 Sürüm 16.5.1 Son düzenleme: 23 Mar 2024
Bu hatayı alıyorum nasıl söze bilirim. İphonr 13 ios 16.5.1. bootstrap+serotonin kullanıyorum. Cözum icin Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Baz_X_0 Aktif Üye JailbreakTR 18 Mar 2024 #3 lemans: Nasıl çözdünüz ?Bende alıyorum aynı hatayı Genişletmek için tıkla ... Kardesim bootstrap icinden unistall yap ardinda yeniden kur sileo nu tweak ve repo lari sileo icinden disa aktararak yedekle
lemans: Nasıl çözdünüz ?Bende alıyorum aynı hatayı Genişletmek için tıkla ... Kardesim bootstrap icinden unistall yap ardinda yeniden kur sileo nu tweak ve repo lari sileo icinden disa aktararak yedekle
L lemans Kayıtlı Üye JailbreakTR 18 Mar 2024 #4 Baz_X_0: Kardesim bootstrap icinden unistall yap ardinda yeniden kur sileo nu tweak ve repo lari sileo icinden disa aktararak yedekle Genişletmek için tıkla ... Başka çözümü yok değil mi?tweak silip yüklemek gerekiyor.tweak ve Sileo silip yüklemeden bir çözümü var mı.
Baz_X_0: Kardesim bootstrap icinden unistall yap ardinda yeniden kur sileo nu tweak ve repo lari sileo icinden disa aktararak yedekle Genişletmek için tıkla ... Başka çözümü yok değil mi?tweak silip yüklemek gerekiyor.tweak ve Sileo silip yüklemeden bir çözümü var mı.
Baz_X_0 Aktif Üye JailbreakTR 20 Mar 2024 #5 lemans: Başka çözümü yok değil mi?tweak silip yüklemek gerekiyor.tweak ve Sileo silip yüklemeden bir çözümü var mı. Genişletmek için tıkla ... Malasef tam bir kök erisimi olmadigindan tek cözum bu
lemans: Başka çözümü yok değil mi?tweak silip yüklemek gerekiyor.tweak ve Sileo silip yüklemeden bir çözümü var mı. Genişletmek için tıkla ... Malasef tam bir kök erisimi olmadigindan tek cözum bu