O Ozkansd Kayıtlı Üye JailbreakTR 4 Şub 2018 #1 iphıne 8 kullanıyorum yanlışıkla tweak yüklerken etc dosyasını sildim ve yelefon elmada kalıyor yardımm
iphıne 8 kullanıyorum yanlışıkla tweak yüklerken etc dosyasını sildim ve yelefon elmada kalıyor yardımm
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 5 Şub 2018 #2 Ozkansd: iphıne 8 kullanıyorum yanlışıkla tweak yüklerken etc dosyasını sildim ve yelefon elmada kalıyor yardımm Genişletmek için tıkla ... 11.2.5'e yükseltmen gerekiyor.. /etc dosyası çok çok önemli bir dosyadır
Ozkansd: iphıne 8 kullanıyorum yanlışıkla tweak yüklerken etc dosyasını sildim ve yelefon elmada kalıyor yardımm Genişletmek için tıkla ... 11.2.5'e yükseltmen gerekiyor.. /etc dosyası çok çok önemli bir dosyadır
gokmenecer VelenzA Administrator 5 Şub 2018 #3 aslında kullandığın cihazla aynı olan (ios sürümü dahil) birinden o klasörü çekip tele atabilrisen kurtarma ihtimalin olabilir bence
aslında kullandığın cihazla aynı olan (ios sürümü dahil) birinden o klasörü çekip tele atabilrisen kurtarma ihtimalin olabilir bence