Neler yeni

Yanlıslıkla jailbreak yaptım kaldıramıyorum lütfen yardım

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

kaan9284

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
iphone 5 kullanıyorum ios sürümüm 10.3.4. 3utoolstan instagram yüklerken yanlıslıkla jailbreak yaptım. 2 tane uygulama indi birini sildim diğerini silmeden formatladım telefonu simdi cydia açılıyormuş gibi gözüküp kapanıyor lütfen nasıl kaldıracağım yardım eder misiniz

@CanerK H3lix'te (Daha doğrusu iOS 10.x jailbreaklerinde, Meridian'dan emin değilim ama) Restore RootFS diye bir olay yok maalesef. Kaldı ki iPhone 5, 32-bit bir cihaz olduğundan APFS kullanmıyor bildiğim kadarıyla.

@kaan9284 eğer H3lix ile yeniden jailbreak yapabiliyorsanız şu rehberi takip ederek Cydia Eraser'ı yükleyip deneyin: 10.3.x için Cydia Eraser
Eğer yine olmazsa mecburen bir bilgisayar ile telefonu restore etmeniz gerekir. Başka bir kaldırma yolu yok maalesef iOS 10'da (Tam olarak ve düzgün yani).

@CanerK H3lix'te (Daha doğrusu iOS 10.x jailbreaklerinde, Meridian'dan emin değilim ama) Restore RootFS diye bir olay yok maalesef. Kaldı ki iPhone 5, 32-bit bir cihaz olduğundan APFS kullanmıyor bildiğim kadarıyla.

@kaan9284 eğer H3lix ile yeniden jailbreak yapabiliyorsanız şu rehberi takip ederek Cydia Eraser'ı yükleyip deneyin: 10.3.x için Cydia Eraser
Eğer yine olmazsa mecburen bir bilgisayar ile telefonu restore etmeniz gerekir. Başka bir kaldırma yolu yok maalesef iOS 10'da (Tam olarak ve düzgün yani).
Daha önce hiç iOS 10 kullanmadığım için salladım biraz açıkçası, ama yinede oradan jailbreak yaparak kaldırması gerekir, aydınlattığınız için teşekkür ederim.

teşekkürler
[automerge]1597825879[/automerge]
@wooozie69 jailbreak failed diyor. nasıl çözebilirim

Tam olarak öyle mi yazıyor, yoksa "Exploit failed" veya "UICache failed" gibi bir mesaj var mı ekranda? İlk jailbreak yaptıktan sonra 2 uygulama indi, birini silip diğerini silmeden telefonu formatladım demişsiniz. Telefonu formatladım derken Ayarlar'dan mı sıfırladınız telefonu?

iphone 5 kullanıyorum ios sürümüm 10.3.4. 3utoolstan instagram yüklerken yanlıslıkla jailbreak yaptım. 2 tane uygulama indi birini sildim diğerini silmeden formatladım telefonu simdi cydia açılıyormuş gibi gözüküp kapanıyor lütfen nasıl kaldıracağım yardım eder misiniz

IOS 10.3.4 zaten o cihaz için son sürüm...

DFU moduna alın sıfır bir kurulum yapın...

Yanlışlıkla nasıl Jailbreak yapılıyor hayret...

Konu Kilit.......

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri