Neler yeni

Çözüldü Yanlışlıkla satın alma yaptım

05mete05

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba. LocalAPstore tweakini indirdim enable yapmamışım öyle satın alma gerçekleştirmişim 20 tllik uygulama içi satın alma yaptı bir uygulamayı pro versiyonu yaptı. Geri alma şansım yok mudur?

Ekli dosyalar

• 6A867C3C-406A-49AC-BA5D-108EE6339DEE.png
    6A867C3C-406A-49AC-BA5D-108EE6339DEE.png
    493.7 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba. LocalAPstore tweakini indirdim enable yapmamışım öyle satın alma gerçekleştirmişim 20 tllik uygulama içi satın alma yaptı bir uygulamayı pro versiyonu yaptı. Geri alma şansım yok mudur?

Apple a mail at yanlışlıkla attığını yaz google çeviriden uydur bişeyler çocuğum almış haberim yok falan de 2 gün içinde geri dönüş yapıyorlar iade ediyorlar parayı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmiş olsun.Mail yollayarak derdini anlatırsan paranı iade edeceklerdir.Fakat öncesinde LocaliAPStore'un nasıl çalıştığını öğrenseydin, başına böyle bir şey gelmezdi.Çünkü LocaliAPStore aktif olsaydı bile yapman gereken satın alma ekranında "Vazgeç" seçeneğine basmak olmalıydı.

Apple canlı destek ile konuşabilirsiniz telefon randevusu veriyorlar konuşup geri ödeme yapıyorlar yada en kısası mail atmak.

Teşekkürler yorumlarınız için. Appledan arama randevusu istedim yarın aradıklarında yanlışlıkla yapıldığını söyleyeceğim.
LocalAPstore’a gelince de teşekkürler kullanımı için acele almam gerektiği için böyle bir hataya düştüm
[automerge]1553022375[/automerge]

Apple sitesinde son satın alınan uygulamalarda gözükmüyor. Werewolf uygulamasını uygulama içinden pro yapmıştım belki o yüzdendir

Bir de localappstoreda satım alım yapmıyorsunuz. Satın Alma ekranı çıkınca vazgeç diyorsunuz eğer engellenmemişse çalışıyor. şifre vs . Girmeye gerek yok yani

Geri