Neler yeni

Tweak XB-Hide

İos 11 ile yapamayanlar alternatif olarak springtomize 4 ile yapabilirler. Henüz güncellenmedi ama ios 11 ile birçok özellik çalışıyor, ben kullanıyorum ve masaüstü simgelerini gizleyebiliyorum, arka planda ve notification center de dahil gizlenen uygulama çıkmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İos 11 ile yapamayanlar alternatif olarak springtomize 4 ile yapabilirler. Henüz güncellenmedi ama ios 11 ile birçok özellik çalışıyor, ben kullanıyorum ve masaüstü simgelerini gizleyebiliyorum, arka planda ve notification center de dahil gizlenen uygulama çıkmıyor.

Springtomize yükleyince applist de yükleniyor applist telefonu ısıtıyor ateş gibi oluyor çözum olarak bir şey öneren varmı yada applist tek nasıl silerim sprintomize silmeden

Springtomize yükleyince applist de yükleniyor applist telefonu ısıtıyor ateş gibi oluyor çözum olarak bir şey öneren varmı yada applist tek nasıl silerim sprintomize silmeden

Bende ısınma olmadı, bazı telefonlarda oluyor demekki. Rocketboostrap ta yapıyordu bazı tellerde.. Applist springtomize için gerekiyorsa silince springtomize çalışmayabilir. Onun dışında filza ile appliste ait herşeyi silerseniz olabilir ama tavsiye etmem, yanlışlıkla benzer bi dosya silebilirsiniz, bi tweak için jailbreak ten olmayın..

Son düzenleme:
Geri