Neler yeni

Windows Üzerinden Checkra1n Yüklemek

Arkadaşlar,
Şu işlemi uzaktan bağlantı ile gerçekleştirebilecek biri var mı?

Fleshe yukledim ama biosdan aciyorum acilmiyor neden olar?

Sent from my iPhone using Tapatalk

—waiting DFU device— ekranında,
usb telefonu algılamıyor...
çok ilginç şarj da etmiyor vs.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba,
PC de ASD bölümünü bir türlü göremedim.
Bilgisayarı yeniden başlattım yine de olmadı. TransMac ta da ayrı bir sürücü harfi olarak göremiyorum.
Partition Magic'te ekte yer alan foto daki gibi görünüyor.
Aynı durumu yaşayan ya da yardımcı olabilecek birisi var mı?
Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    53.6 KB · Görüntüleme: 61
  • 2.png
    2.png
    231 KB · Görüntüleme: 69
sağ tıkla programı yönetici olarak çalıştır diyerek aç
teşekkür ederim
[automerge]1577777976[/automerge]
Ustalar paragonu kurdum unalacoted kısmına sağ tuş yaptım create partition çıkmıyor USB 2 olduğu için olabilir mi teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• EE549B0D-3E1C-4682-98C2-175DD6777E23.jpeg
    EE549B0D-3E1C-4682-98C2-175DD6777E23.jpeg
    2.3 MB · Görüntüleme: 64
teşekkür ederim
[automerge]1577777976[/automerge]
Ustalar paragonu kurdum unalacoted kısmına sağ tuş yaptım create partition çıkmıyor USB 2 olduğu için olabilir mi teşekkür ederim
yeni versiyonda yok zaten soldaki craeta volume tıkla aynı yer ordan yap

bende böyle hata alıyorum :D

Timed out in state 1, assuming we are back to square one with this device. (Error -31)

bende böyle hata alıyorum :D

Timed out in state 1, assuming we are back to square one with this device. (Error -31)

Bende de Error-20 hatasi veriyor sanirim bizden başka bu sorunla karşılaşan yok

WhatsApp Image 2019-12-31 at 13.16.15.jpeg

Merhaba lutfen buna baka bilirmisiniz bende bunu yapiyorum bitiriyorum sonra biosdan baslatinca baslamiyor. burada usb bellek bolundugunu gosteriyor ama bakiyorum ASD bellegi bolunmemis. yardimci olursaniz minnetdar olaram

Hocam ekran boyle kaliyor
[automerge]1577576079[/automerge]
Hocam ekran bu sekilde ne yaptiysam hic biri calismadi . Flash tiklayinca ekran siyahta kaliyor . Digerlerini tiklayinca windows aciliyor Ekli dosyayı görüntüle 15363
buraya kadar başardık burada tıkandık ustalar burada hangi menüye tıklamamız gerekiyor... ne işkence çektik kaç gündür çaresizlik diz boyu.. yaşasın jailbreak kardeşliği

Arkadaşlar anlamadığım bir konu var. USB falash belleğe yazdım ve boot tan yükleme olayına geçti ve terminali de açtım ama kodları nasıl yazacağımı hem anlamadım heme de bu olay macOS u yüklemek için mi? yoksa iphone a Jailbreak yapmak içindi onu çözemedim? bunu tama olarak izah ederseniz sevinirim ayrıca kodların girilişinin elinde videosu olan varsa paylaşırsa sevinirim
saygıalrımla..

Arkadaşlar anlamadığım bir konu var. USB falash belleğe yazdım ve boot tan yükleme olayına geçti ve terminali de açtım ama kodları nasıl yazacağımı hem anlamadım heme de bu olay macOS u yüklemek için mi? yoksa iphone a Jailbreak yapmak içindi onu çözemedim? bunu tama olarak izah ederseniz sevinirim ayrıca kodların girilişinin elinde videosu olan varsa paylaşırsa sevinirim
saygıalrımla..

macos değil de hackintosh yüklemek için terminal e girmeden sürdür demeniz gerekiyor.
terminal kodları diye aratırsanız bir çok kod bulabilirsiniz. bu terminal jailbreak yapmak için checkra1n uygulamasını çalıştırmak için..

Dostum,bütün işlemleri yaptıktan sonra,USB yi takınca bu ekranda kalıyor?

d6f650189559de4cbc0a6f2e39cfb5e9.jpg

jb'li ipad air 9.3.3 var elimde, jb'siz kullanmak istemedigim icin bir turlu guncelleyemedim, kaldi boyle, ipad air'e max. 12.4.4 guncellemesi kurulabiliyor, bu jb cihazi 12.4.1 ve ustu icin cikmisti ama 12.4.4 guncellemesi cok sonra cikti, suan 12.4.4'e guncellesem jb yapabilir miyim?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Merhaba,

[INFO]8- Bilgisayarınızı oluşturduğunuz usb bellekten başlatın. [/INFO]

Bu dediğinizi nasıl yapıyoruz?

Geri