o dediklerini oralara taşıyan tweak varmı bilmiyorum ama ayrı ayrı özel widgetler çok onları deneyebilirsinAraçtakimi iPhone’unun en solundaki arama sayfasının altında çıkan uygulama widgetlerini 2. Veya 3. Sayfaya taşıyan tweak varmi acaba tek tek uygulama widgetlerini de olabilir
Dolar Euro gibi günlük kur gösteren widget varmi acaba ?o dediklerini oralara taşıyan tweak varmı bilmiyorum ama ayrı ayrı özel widgetler çok onları deneyebilirsin
denk gelmedim dostum ama araştırmak gerekir vardır umarım.Dolar Euro gibi para birimi gösteren widget varmi acaba ?
Ziraat mobil uygulamasını indirince en baştaki sayfaya widget ekleyebiliyorsunDolar Euro gibi günlük kur gösteren widget varmi acaba ?
Hocam bence direkt borsa uygulamasını kullanın kur takibi icin. Diğer sayfalara widget taşıma işini bilmiyorum ancak telefon iyice androide donecek gibi geldiDolar Euro gibi günlük kur gösteren widget varmi acaba ?
Tskler ben 2. Veya 3. Sayfalara koymak istiyorum o widgetleriZiraat mobil uygulamasını indirince en baştaki sayfaya widget ekleyebiliyorsun