Wi-Fi hiç çekmiyor

Adrenaline

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar modem yanı başımda Wi-Fi göstergesi 1 dişten yukarı çıKmıyor cihaz iPhone 6 non-jailbreak

Çekim sorunu öncesinde yere düşmüş veya herhangi bir yere çarpmış olabilir mi? Böyle bir durum olduysa Wi-Fi anteni yerinden oynamış olabilir.

Başka modemlerle denediniz mi ?
Başka cihazlarda wifi sorunu yoksa, sizin cşhazınızın wifi aparatında sorun vardır.
Yazılımsal değil de donanımsaldır

Tüm içerik ve ayarları sıfırlamayı denedinmi ?

Evet denedim dostum.

Çekim sorunu öncesinde yere düşmüş veya herhangi bir yere çarpmış olabilir mi? Böyle bir durum olduysa Wi-Fi anteni yerinden oynamış olabilir.

ArkadaşıN dediğine göre sıfır jelatinden yeni açılmış.

jailbreak yoksa servise verin bir baksınlar bence

Jailbreak yok öyle yapmayı düşünüyorum.

Başka modemlerle denediniz mi ?
Başka cihazlarda wifi sorunu yoksa, sizin cşhazınızın wifi aparatında sorun vardır.
Yazılımsal değil de donanımsaldır

Evet bir kaç modemde denedim aynı sorun var.

** Ayrıca şöyle bir sorun daha farkettim. Telefonla konuşurken normalde sensör devreye girip ekranı kapatması gerekirken bunda olmuyor. (Sıfır alınmış tlf söylediğine göre.)

İlk başta cihazı kurtarma moduna çekip itınez ekranından geri yükleme yapıp sürümü 12.1.1 yapın. Sorun devam ediyorsa apple destekle konuşun donanım testi yapılmasını rica edin apple destekle tanıya başlayın. Donanımsal sorunsa telefon ğzerinden yapacağınız testte ortaya çıkar. En son çare teknik servis, yönlendirirker oradan.

Geri