Çözüldü WhoozItPro hata

Adrenaline

Aktif Üye
JailbreakTR
WhoozItPro kurduğumda böyle bir hata verdi, ayrıca forumda baktığımda TrueCaller uygulamasıyla birlikte kurulması gerekiyor yazılmış AppStoreda truecaller uygulamasını arattığımda bulunamıyor yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

• IMG_0062.PNG
    IMG_0062.PNG
    334.6 KB · Görüntüleme: 65
@Beard-Man
Kardeş,
"libarrays" tweaki'ni başka yerden zaten kurmuşsun crackli bir Tweak yüklerken şimdi Whoozlt Pro ile tekrar Orijinal "libarrays" kurman gerekiyor.. yoksa yüklemez

Not: Kurmak istediğin Tweak beş para etmez bana göre

JailbreakTR

Hiç bir işe yaramaz ve üstelik tehlikeli bir Tweak/uygulama

Senin veya benim gibi yüzlerce insanın rehberini kopyalıyor sonra sana bu uygulamayı satıyor ve sende sözde uygulama sayesinde anonym olan numaraların kim olduğunu çıkarıyorsun

JailbreakTR

GetContact misali.

Türkiye standartlarına göre konuşuyorum. bu program ile paylaşmasak bile operatör yine satıyor. operatör satmasa sms gönderim firmaları müşterilerine taksim ediyor. yani her ihtimalde numaramız dağıtılıyor. çok ta takılmayın yükleyin gitsin. ben phonecaller kullanıyorum gayet de başarılı %70 oranında buluyor numaraları. jailbreak sebeplerindendir benim için.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Türkiye standartlarına göre konuşuyorum. bu program ile paylaşmasak bile operatör yine satıyor. operatör satmasa sms gönderim firmaları müşterilerine taksim ediyor. yani her ihtimalde numaramız dağıtılıyor. çok ta takılmayın yükleyin gitsin. ben phonecaller kullanıyorum gayet de başarılı %70 oranında buluyor numaraları. jailbreak sebeplerindendir benim için.

Bana şöyle Phonecaller'in ve whoozlt Pro nun özelliklerini anlatırmısın ?
Normal hayatta bu tür Tweakler ile nasıl bir avantaja sahibim ?

Doğru cevap ver yoksa Banlarım Seni

JailbreakTR

cevap belli Türkiyede numara mahmremiyeti malesef mümkün değil. oyüzden böyle güzel uygulamalardan mahrum kalmayın ben kullanıyorum. yaklaşık ios 7 den buyana hiçbir sorunla karşılaşmadım. avantajına gelince; iş gereği çok işime yarıyor. müşteri hizmetleri reklam için arayanları biliyorum. mesela insanlar mesai kavramı gözetmeksizin akşamlarıda arıyor. bende isimden tanıyıp işime gelmiyorsa açmıyorum. benim çok işime yarıyor başkasını bilemem :)

Dün cydia eraser ile telefonu sıfırladım sonrasında tekrar jb yapıp bu tweakı kurdum truecalleri abd mağazasından indirdim. Ancak uygulama şuanda çalışmıyor bilgisi olan var mı ? Aramalarda unable to load yazıyo. Formattan önce sorunsuzdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Ben avukat olduğum için çok işime yarayan bi program. Dün cydia eraser ile telefonu sıfırladım sonrasında tekrar jb yapıp bu tweakı kurdum truecalleri abd mağazasından indirdim. Ancak uygulama şuanda çalışmıyor bilgisi olan var mı ? Aramalarda unable to load yazıyo. Formattan önce sorunsuzdu.

hocam türkiyede bu tür programlar btk tarafından yasaklandı o yüzden appcakeden bile indirince açılmıyor açıldığı gibi kapanıyor

0247a4e8b72598bc232a98c63edc3215.jpg
0e7cda48fb192845e0a968087bf3060e.jpg
kardeşim yasaklandığını bende biliyorum zaten bu yüzden abd mağazasından kurdum. Şuan true callere girip numara sorgulayınca da sorunsuz buluyo zaten. Benim anlamadığım formattan önce çalışan whoozltpronun formattan sonra neden çalışmaması

f6096e49d1f4de5d89756d11f80ebaf8.jpg
geliştiriciye mail attım. Çözümü anlattı. Şuan sorunsuz çalışıyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa işe yarayabilir.

geliştiriciye mail attım. Çözümü anlattı. Şuan sorunsuz çalışıyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa işe yarayabilir.

Satın mi aldınız crackli mi

Güzel bilgi

Son güncellemeden sonra
Son aramalarda sola çekip arama yapınca no mact cikiyor çalışmıyor

Son güncellemeden sonra
Son aramalarda sola çekip arama yapınca no mact cikiyor çalışmıyor

Aynı hata ben de de veriyor çoğu çıkan kişiler şimdi çıkmıyor

Çalışmıyor şu an, bi doğru dürüst çalışmadı.

Yeni versiyonda arama listesinde sola kaydırınca buluyordu şimdi bulmuyor
73ffc66b5c40786fa0ca57ba123aa9b8.jpg

a1915c3e6018f46d256b3c49b8ca1f44.jpg

Geri