Watusi tweak var onu deneyin derim ben kulanıyorum gayet iyiwhatsapp plus kurulumu yapabilirmiyim?
zaten tweakbox uygulaması yardımı ile watusi whatsapp’ı indirdim fakat reklam veriyor ve mesaj bildirimi gelmiyor bir çözümü varmı?telefonun jailbreakli değil gözüküyor.Ziyaretçilere kapalı Giriş yapuygulamasını indirip kullanabilirsin.
Ayrlarınızda uygulamanın bildirimleri aktifimi bir bakın ondan olabilirzaten tweakbox uygulaması yardımı ile watusi whatsapp’ı indirdim fakat reklam veriyor ve mesaj bildirimi gelmiyor bir çözümü varmı?
evet aktif kontrol ettim bazen geliyor bazen gelmiyor böyle bir sıkıntı varAyrlarınızda uygulamanın bildirimleri aktifimi bir bakın ondan olabilir
tweakbox ile indirdim reklamlarınkaldıra basıp giriş yapıyorum ama reklamlar kalkmıyor ayrıyetten bir satın alma gereklibildirim gelmiyor bende de ama reklamları watusi satın aldıysan giriş yaparak kaldırabilirsin.
watusiyi satın aldıysanız önceden o hesapla giriş yapın. ben satın aldığım için her iki whatsappda sıkıntı yok reklam yok. eğer ikinci whatsappı arka planda çalılır bırakırsanız da bildirimler geliyortweakbox ile indirdim reklamlarınkaldıra basıp giriş yapıyorum ama reklamlar kalkmıyor ayrıyetten bir satın alma gerekli