Neler yeni

Çözüldü WhatsApp için sahte numara nasıl alabilirim

Karaman06

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar WhatsApp kayıt için farklı bir numara kullanmak istiyorum Türkiye ve ya avru numarası farketmez ala bilicem bir program felan varmı dır

Sonetel üzerinden 1 haftalık deneme versiyonu Amerika numarası alabilirsin. Kendi telefonunu bağlıyorsun, doğrulamak için mesaj atıyorlar. Kayıt olurken sana farklı numaralar gösteriyor, istediğini seçiyorsun. WhatsApp'ı aktif ederken 'Beni ara' seçeneğine bastığında, doğrulama kodu kendi numarana çağrı olarak geliyor. Tek negatif yanı, numara 1-2 ay sonra patlayabiliyor. Senin deneme hesabın 1 hafta sonra bittiği için numara kullanılabilir duruma düşüyor. Şansın varsa, yani kimse almazsa 1-2 ay kullanabilirsin numaranı.

Merhaba arkadaşlar WhatsApp kayıt için farklı bir numara kullanmak istiyorum Türkiye ve ya avru numarası farketmez ala bilicem bir program felan varmı dır

Duplicatorstore sitesinde whatsapp 2 var ben kullaniorm tabi jailbreak istiyor. 11.1.2 de calisiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duplicatorstore sitesinde whatsapp 2 var ben kullaniorm tabi jailbreak istiyor. 11.1.2 de calisiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam indirirken hata veriyor indirelemedi diye birde bu program da numara felan istemiyormu

Geri