Neler yeni

Duyuru Whatsapp Grubu - Davet Linki

gokmenecer

VelenzA
Administrator
WhatsApp Grubumuz Telegrama Taşınmıştır

Selamlar Arkadaşlar ,

• İlk iOS 11 jailbreak yayınlandığı zamanlarda bazı kendini bilmezlerin saçma ve gereksizce yaptığı hareketler nedeniyle herkesin erişimine kapatmak durumunda kaldığımız whatsapp grubumuzu tekrar açıyoruz.
Gruba katılmak için en az 20 mesaj göndermiş olmak ve 2 ay önce foruma üye olma şartı vardır. Bu şartları karşılayan üyelerimizi grubumuza bekleriz.
Gruba katılmak isteyen arkadaşlar @ugacomtr 'ye özel mesaj yoluyla ulaşıp kendini tanıtmalı ve teyit etmeli.​

Moderatör tarafından düzenlendi:
Selamlar Arkadaşlar ,

İlk iOS 11 jailbreak yayınlandığı zamanlarda bazı kendini bilmezlerin saçma ve gereksizce yaptığı hareketler nedeniyle herkesin erişimine kapatmak durumunda kaldığımız whatsapp grubumuzu tekrar açıyoruz.

Artık aşağıdaki link vasıtası ile grubumuza tekrar katılabilirsiniz. :okay:

WhatsApp Grup Linki >>

Güzel bende katıldım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel bende katıldım

Hayırlı olsun bende katıldım gruba.aynen bencede sorunların konuşuldugu ve çözüldüğü iyi dileklerin paylaşıldığı bir platform olsun.

Aktif link lütfen. Bir zamanların efsane jailbreak gruplarındaydım boş muhabbet yüzünden çıkmıştım pişmanım.:coti:

Arkaşlar—-/—-Özelden bana numaranızı bırakın sizi WhatsApp grubuna eklerim...

Gereksiz İnsan Topluluklarından Bir tanesi 'Aklınca(aklı olduğundan şüphe duyuyoruz!)' bize 'baskın' yapıp Sohbet ortamımızı kirletti. Önlem Olarak Link Kapatıldı. Açılırmı bilemem ama gelecek arkadaşlardan isteğim şu biz orda muhabbet etmek istiyoruz soru elbet soruluyor tamamız ama her sorunuzu oraya sorarsanız forum'un amacı kalmaz değilmi :)

Beni de Whatsapp Grubunuza alır mısınız acaba? yeni olduğum için kimseye mesaj atamıyorum

Geri