Tweak kuruyorum dark modu aktif ettikten sonra whatsapp yeniden başlatılıyor ve tweakı kaldırmadığım sürece giremiyorum farklı bir tweak bilen veya bu sorunu nası çözebileceğimi bilen varmı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam bildiğiniz ücretsiz bi dark mode tweak var mıdırEğer bu tweak sorun çıkarıyorsa eclipse kullanabilirsin.
Merhaba kardesim... Nord diye bir tweak var ücretsiz onu dene istersen bu tweak whatsapp icin sadece onu da belirteyimTweak kuruyorum dark modu aktif ettikten sonra whatsapp yeniden başlatılıyor ve tweakı kaldırmadığım sürece giremiyorum farklı bir tweak bilen veya bu sorunu nası çözebileceğimi bilen varmı ?
Merhaba kardesim... Nord diye bir tweak var ücretsiz onu dene istersen bu tweak whatsapp icin sadece onu da belirteyim
WADarkMode da çok iyi görüyor.Hocam bildiğiniz ücretsiz bi dark mode tweak var mıdır
Eyvallah... yine de diger alternatiflere göre iyi bir tweak... ayarlardan biraz daha çok özelleştirebilirsin... güle güle kullanTeşekkürler reis ios 13 dark teması kadar olmasada gideri var