Whatsapp Bildirimleri Gelmiyor

JbWorld

Aktif Üye
JailbreakTR
Whatsapp'tan bildirim sesi ve bildirimler gelmiyor.Sadece whatsapp'ı açınca bildirimleri görüyorum.Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar.Buna sebep olan bir tweak varmıdır? Hem telefonun hemde whatsapp'ın bütün ses ayarları açık olmasına rağmen bildirim alamıyorum.Yardım lütfen

Aynı sorun bende de mevcut Watusi kullanıyorum.

Bildiğim kadarıyla Watusi ve OnlineNotify ile alakalı bir problem.

Bende jailbreaksiz kullanıyorum yanlız pandahelper vip satın aldım watusi de aynı sıkıntıyı yaşıyorum watusiyi kaldırdım aynı sorun devam ediyor whatsappı açınca bildirimleri görünüyor ilginç bir durum

Aynı sorun bende de var.whatsapa girince bildirimleri görüyorum.

Merhabalar. Whatsappa etki edecek herhangi bir tweak kullandıysanız eğer eski sürüm ise sorun yaşarsınız. Whatsapp son sürüm. watusi son sürüm. onlinenotify son sürüm hiçbir sorun yaşamıyorum.
not: orjinal tweak kullandığınızı varsaydım. zaten crackli sürüm kullanırsanız sorunsuz telefonunuz olması çok zor...

watusi onlinenotify stalky hepsi orijinal kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok

3. Parti programlar ile watusi ve whatsapp yüklerseniz bildirimler maalesef çalışmıyor 3. Parti programlar derken pandahelper tarzı olanlar.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam Fouadın reposundan orjinal hepsi son sürüm whatsappta son sürüm ama sorun oluyor. ben sorunun direkt watusiden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ya da zannımca eski rami düşük cihazlarda olduğunu düşünüyorum

Watusi gizlilik bölümünde çift tıkı kapattıysanız böyle bir sorun yaratıyor diye anımsıyorum

watusi ya da diğer kullandığınız tweakleri yeniden kurun, olmazsa wpyi silip kurun sonra tweakleri yeniden üstüne kurun.Bende instagram++ böyle çözülmüştü.(v115.0)

Arkadaşlar bende bildirim gelmiyordu.whatsapın içine girince geliyordu mesaj ve bildirim.telefonu kapattım whatsaplamı alakalı diye jailbreaksiz bildirim geldi.şöyle çözdüm watusitools ve watusu 2 whatsapı silip yeniden kurdum ve düzeldi bilginiz olsun

Iphone 11 tweakler lisanslı, rootfs bile yaptım, yani watusi, onlinenotyf vs hepsini yeniden kurdum, icleanerde plist dosyasını sildim nafile, billdirim gelmiyor. Hatta Whatsapp tweaksiz bile bildirim gelmiyor. Succession mu yapsam bile diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Watusi gizlilik bölümünde çift tıkı kapattıysanız böyle bir sorun yaratıyor diye anımsıyorum

Bence de bu bozuyor, zaten çift tıkı kapatınca, bildirimler gelmiyor, açınca kendine gelemiyor belkide. Bi Arkadaş Whatsapp silmiş öyle düzelmiş. Ben wifi ile yedek alıp silecem akşam, bakalım ne olacak..
Maalesef bildirim hiçbir koşulda gelmiyor

Son düzenleme:
Yukardaki işlemlerden sonra Appstore++ ile iki sürüm düşürdüm. Şimdilik bildirim geliyor.
f4a78854271e77c6fa94a99966d44d1c.jpg

ee79331d74fde4f08f5e3df2105cadd3.jpg

Watusi güncelleme aldı, Whatsapp güncelleme yapıp denedim, yine bildirim gelmeyince 2 önceki sürüme düştüm maalesef

Geri