Whatsapp Bildirimler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Endey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Endey

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Öncelikle iyi forumlar whatsapp uygulamasında anlık bildirim alamıyorum uygulama içinde ki bildirim açık ancak ekrana düşmüyor uygulama yönlendirmesi ayarlar bölümünde ki bildirimler kısmında whatsapp görünmüyor bu sorunu nasıl çözerim

Ekli dosyalar

• 276D36C1-5E0B-4C1B-96DC-B5F89C1D7C50.png
    276D36C1-5E0B-4C1B-96DC-B5F89C1D7C50.png
    381.6 KB · Görüntüleme: 21
  • 9F920995-46E0-4EEA-8ECE-9F09A15DB0FA.png
    9F920995-46E0-4EEA-8ECE-9F09A15DB0FA.png
    1 MB · Görüntüleme: 21
Merhaba. Aynı sorun bende de var. Carrierizer tweak vardı. Şebeke adını değiştirdiğini için onunla ilgili olduğunu düşündüm. Kaldırdım, ayarları sıfırladım sorun devam ediyor. Bende hiçbir uygulamada gelmiyor bildirim bu arada mobil verideyken sadece. Whatsapp sürümü ile alakalı olabilir. Sürüm değiştirerek denemenizi tavsiye ederim.

jailbreaksiz deneyin. eger sorun çözüldüyse tweaklerden veya repolardan kaynaklıdır. sorun devam ederse whatsapp sürümünüze bakın güncel değilse güncelleyin.
genelde watusi tweaki veya benzer tweakler etkiliyor. diger sorunlarda ise uyumsuz tweak sürümü, önermediğimiz repoların yüklenmesi ve crackli tweaklerden oluyor. iyi forumlar.

Bende Wi-Fi da sorun yok. Mobil veride sorun oluyor. Operatör ile görüştüm. Güvenli internet vs yok. 3G de arada düşüyor, LTE de app girmeden düşmüyor. Garip bir sorun. Çözersem ya da düzelirse yazarım yine buraya.

Geri