Çözüldü Whatsapp açılmıyor yardım

Dosya123

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba

İlginç bir sorunla karşı karşıyayım. Whatsapp açılmıyor. Tıpkı 7 günlük sertifika bitmiş gibi açılıp hemen geri kapanıyor. Jailbreak aktifkende pasifkende sorun aynı. Whatsapp ile alakalı hiçbir tweak kurmamıştım

Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz teşekkürler

Benimde başıma geldi birkaç kere. Jailbreak deaktif edip Whatsappı güncelleyin. Bende bu şekilde düzeldi.

Benimde başıma geldi birkaç kere. Jailbreak deaktif edip Whatsappı güncelleyin. Bende bu şekilde düzeldi.
Silip tekrar yükledim düzelmedi sonuçta en güncel versiyonu yükledi

Filza ile whatsapp yazıp arattım çıkanların hepsini sildim yine düzelmedi

Whatsapp ile ilgili tweak kurmadınızı belirmişsiniz. O zaman bütün ihtimalleri düşünmeliyiz. Çözümü bilmiyorum ama ben olsam AppAdmin ile sürüm düşürüp denerdim olmazsa güncellerdim. Sadece ihtimal.

Whatsapp ile ilgili tweak kurmadınızı belirmişsiniz. O zaman bütün ihtimalleri düşünmeliyiz. Çözümü bilmiyorum ama ben olsam AppAdmin ile sürüm düşürüp denerdim olmazsa güncellerdim. Sadece ihtimal.
Bir alt sürümü mü kurayım

Arkadaşlar merhaba

İlginç bir sorunla karşı karşıyayım. Whatsapp açılmıyor. Tıpkı 7 günlük sertifika bitmiş gibi açılıp hemen geri kapanıyor. Jailbreak aktifkende pasifkende sorun aynı. Whatsapp ile alakalı hiçbir tweak kurmamıştım

Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz teşekkürler

Tweak listeni atarmısın.

Tweak listeni atarmısın.
Tüm tweakleri deaktif edip denedim değişme yok. Zaten jailbreak aktif değilkende sorun devam ediyor

11069

11070

11071

11072

11073

11074
[automerge]1555356394[/automerge]
Bir alt sürüm kurdum sorun aynen devam ediyor

Öncelikle whatsapp sürüm düşürmeyi dene
Son zamanlarda herhangi bir tweak güncellemesi yaptın mı ?

Öncelikle whatsapp sürüm düşürmeyi dene
Son zamanlarda herhangi bir tweak güncellemesi yaptın mı ?
Jailbreak yapmadan da sorun devam ediyor demiştim hocam ama dün şu tweakler otomatik güncellenmişti

11075

Şimdilik açıldı, bakalım bir kaç saat veya gün içinde nasıl tepkiler verecek. Çok teşekkür ederim

O nedir hocam farklı bir uygulama mı

Jailprotect tweakı ile çalıştıysa yüklü tweaklarından biri whatsapp ı etkiliyordur.

Şimdilik açıldı, bakalım bir kaç saat veya gün içinde nasıl tepkiler verecek. Çok teşekkür ederim

O nedir hocam farklı bir uygulama mı
Whatsappın işletmeler için açtığı uygulama 2. numara kullananlar genelde kullanıyor

Jailprotect tweakı ile çalıştıysa yüklü tweaklarından biri whatsapp ı etkiliyordur.
Bende öyle şüpheleniyordum ama iCleaner üzerinden bütün tweakleri kapattığımda sorun yine devam ediyordu

Bende öyle şüpheleniyordum ama iCleaner üzerinden bütün tweakleri kapattığımda sorun yine devam ediyordu

Jailprotect üzerinden açık bırakarak kullanın bir müddet sonra ki gelecek güncelleme de tekrardan serbest bırakıp denersiniz.

Jailprotect üzerinden açık bırakarak kullanın bir müddet sonra ki gelecek güncelleme de tekrardan serbest bırakıp denersiniz.
Bilgi için Teşekkürler şu an bir sorun yok bakalım güncelleme gelince ne olacak

Peki jailbreak kapalıyken bir sorunla karşılaşır mıyım acaba

Geri