Z zoltrix Aktif Üye JailbreakTR 13 Mar 2019 #1 Arkadaşlar telefon iphone x sürüm 12.1.2 Bu sürüm uyumlu whatsapp2 ( ikinci whatsapp) nasıl çalıştırabilirim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar telefon iphone x sürüm 12.1.2 Bu sürüm uyumlu whatsapp2 ( ikinci whatsapp) nasıl çalıştırabilirim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 15 Mar 2019 #2 duplicate www.jailbreaktr.com Bu konuya bir göz atın JailbreakTR
Z zoltrix Aktif Üye JailbreakTR 15 Mar 2019 #3 efsane6: duplicate www.jailbreaktr.com Bu konuya bir göz atın JailbreakTR Genişletmek için tıkla ... Appsync yüklü duplicator storeden uygulamayı yüklüyorum ama uygulamaya açmak istediğimde direk kapanıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
efsane6: duplicate www.jailbreaktr.com Bu konuya bir göz atın JailbreakTR Genişletmek için tıkla ... Appsync yüklü duplicator storeden uygulamayı yüklüyorum ama uygulamaya açmak istediğimde direk kapanıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 17 Mar 2019 #4 zoltrix: Appsync yüklü duplicator storeden uygulamayı yüklüyorum ama uygulamaya açmak istediğimde direk kapanıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Duplicator store orijinal Whatsapp uygulamasını algılıyor... bence en iyisi Dışardan yüklemek gerekiyor... ipa veren sitelerden Not: yedekleme ve Bildirim çalışmaz WP2’de JailbreakTR
zoltrix: Appsync yüklü duplicator storeden uygulamayı yüklüyorum ama uygulamaya açmak istediğimde direk kapanıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Duplicator store orijinal Whatsapp uygulamasını algılıyor... bence en iyisi Dışardan yüklemek gerekiyor... ipa veren sitelerden Not: yedekleme ve Bildirim çalışmaz WP2’de JailbreakTR
S Solhan Aktif Üye JailbreakTR 17 Tem 2019 #5 efsane6: Duplicator store orijinal Whatsapp uygulamasını algılıyor... bence en iyisi Dışardan yüklemek gerekiyor... ipa veren sitelerden Not: yedekleme ve Bildirim çalışmaz WP2’de JailbreakTR Genişletmek için tıkla ... Wp2 yedekleme de bildirimde çalışıyor
efsane6: Duplicator store orijinal Whatsapp uygulamasını algılıyor... bence en iyisi Dışardan yüklemek gerekiyor... ipa veren sitelerden Not: yedekleme ve Bildirim çalışmaz WP2’de JailbreakTR Genişletmek için tıkla ... Wp2 yedekleme de bildirimde çalışıyor
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 17 Tem 2019 #6 Solhan: Wp2 yedekleme de bildirimde çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Yeni eklenmiş o zaman..
S Solhan Aktif Üye JailbreakTR 17 Tem 2019 #7 efsane6: Yeni eklenmiş o zaman.. Genişletmek için tıkla ... Evet olabilir 3/4 ay önce farkettim.
ipadapple63 Aktif Üye JailbreakTR 17 Tem 2019 #8 Whatsapp busines kura bilirsiniz ikinci whatsapp olarak. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Whatsapp busines kura bilirsiniz ikinci whatsapp olarak. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi