Çözüldü Watusi whatsapp güncelleme sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi GOLGE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GOLGE

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar son gelen güncellemeyi yapmayın derim ios 11.1.2 jb güncelleme sonrası whatsapp atıyor bilginize

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Whatsapp++ benzer tweakler yüklüyse sebep olabilir, iOS 11 için App Admin tweaki uyumluysa uygulama sürümünü düşürerek tekrar whatsapp uygulamasını kullanabilirsiniz.

Whatsapp++ benzer tweakler yüklüyse sebep olabilir, iOS 11 için App Admin tweaki uyumluysa uygulama sürümünü düşürerek tekrar whatsapp uygulamasını kullanabilirsiniz.

Yok sadece watusi var atıyor hemen

10.3.1 de watusiyi güncelledim az önce whatsap attı. App adminden sürüm düşürünce de bişey değişmiyo

10.3.1 de watusiyi güncelledim az önce whatsap attı. App adminden sürüm düşürünce de bişey değişmiyo

Özellikle burda yazdım uyarı olsun diye beklicez aynı sorun bendede var bu konuyu başa alırsa adminler iyi olur

8af0d7a232f33e6e7d74ebc36e1358c7.jpg

En son Watusi güncellemesindeki kilitlenme, Uygulama Koruması özelliğinden kaynaklanıyor. Bir güncellemeyi mümkün olan en kısa sürede zorlayacağım.

Watusi'yi bigboss reposundan sürümünü düşürün, yani tweakin sürümünü düşürün,bir de öyle deneyin

İos 11.1.2 sürüm düşür çıkmıyor senin versiyon kaç

Şuan ki sürümümde jailbreak yok, eğer watusi'yi bigboss reposundan yüklerseniz sürüm düşürülebiliyor diye umuyorum.

iOS 11.0.2. Watusi 2'yi yükledim şimdi. Sürüm düşürme Cydia'dan mümün değil, ancak başka bir repo'da eski sürüm bulursan yükleyebilirsin. Uygulamadan atma sorunu da olmadı bende. Geliştiricinin eklediği reklamı gizlememizin bir yolu var mı?

iOS 11.0.2. Watusi 2'yi yükledim şimdi. Sürüm düşürme Cydia'dan mümün değil, ancak başka bir repo'da eski sürüm bulursan yükleyebilirsin. Uygulamadan atma sorunu da olmadı bende. Geliştiricinin eklediği reklamı gizlememizin bir yolu var mı?

Adam açıklama yapmış en kısa zamanda yayınlicam diye asıl burdaki amaç millet görsünde bu hataya düşmesin hemen güncellemesin

Paylaştığın ekran görüntüsünü ve Tweet linkini konuya eklersen faydalı olabilir.

Paylaştığın ekran görüntüsünü ve Tweet linkini konuya eklersen faydalı olabilir.

Geride kalmış ekran görüntüsü attım türkçeye çevirdim yazdım

8af0d7a232f33e6e7d74ebc36e1358c7.jpg

En son Watusi güncellemesindeki kilitlenme, Uygulama Koruması özelliğinden kaynaklanıyor. Bir güncellemeyi mümkün olan en kısa sürede zorlayacağım.

Bu yüzden "paylaştığın" dedim zaten Ahahaha. Konu başlığını "Watusi, WhatsApp güncellemesi sonrası çalışmıyor." gibi açıklayıcı yazıp, bu açıklamanı konuya eklersen, ulaşılması kolay olur demek istedim dostum.

Watusi 2 için WatusiTools gerekli , her ikiside aynı Repo'dan olması gerekli(BigBoss) , Reklamları engellemek için Satın alınsa hem geliştiriciyi ayakta tutarız hemde temiz bir kurulum sağlarız..

JailbreakTR

Sorun çözülmüştür yeni güncelleme ile

Geri