Whatsapp++ benzer tweakler yüklüyse sebep olabilir, iOS 11 için App Admin tweaki uyumluysa uygulama sürümünü düşürerek tekrar whatsapp uygulamasını kullanabilirsiniz.
10.3.1 de watusiyi güncelledim az önce whatsap attı. App adminden sürüm düşürünce de bişey değişmiyo
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok sadece watusi var atıyor hemen
Watusi'yi bigboss reposundan sürümünü düşürün, yani tweakin sürümünü düşürün,bir de öyle deneyin
Her Tweak'te sürüm düşürme kullanılamayabilir. @TAMERKOCYIGIT
iOS 11.0.2. Watusi 2'yi yükledim şimdi. Sürüm düşürme Cydia'dan mümün değil, ancak başka bir repo'da eski sürüm bulursan yükleyebilirsin. Uygulamadan atma sorunu da olmadı bende. Geliştiricinin eklediği reklamı gizlememizin bir yolu var mı?
Paylaştığın ekran görüntüsünü ve Tweet linkini konuya eklersen faydalı olabilir.
![]()
En son Watusi güncellemesindeki kilitlenme, Uygulama Koruması özelliğinden kaynaklanıyor. Bir güncellemeyi mümkün olan en kısa sürede zorlayacağım.
iOS 11.0.2. Watusi 2'yi yükledim şimdi. Sürüm düşürme Cydia'dan mümün değil, ancak başka bir repo'da eski sürüm bulursan yükleyebilirsin. Uygulamadan atma sorunu da olmadı bende. Geliştiricinin eklediği reklamı gizlememizin bir yolu var mı?