Çözüldü Watusi WhatsApp Ayarlarında Gözükmüyor

gokaykasap

Aktif Üye
JailbreakTR
Yasaklı
Watusiyi ilk yüklediğimde ayarlarda ve whatsappta gözüküyordu fakat şimdi sadece ayarlarda gözüküyor. Whatsappta hiçbir şekilde gözükmüyor. 9637

Düzenleme: Aynı şekilde Rocket For Instagram tweaki Instagramda çalışmıyor hard reset attım tweakleri yeniden kurdum ama çalışmıyor

Son düzenleme:
sahibinin kendi reposu

burdan kurmayi deneyebilirsiniz.

o zaman icleaner veya filza ile kalintilarini temizleyip tekrar denenebilir.

Bendede aynı sıkıntı var ve düzeltemiyorum

Bendede aynı sıkıntı var ve düzeltemiyorum
Önce watusiyi kaldırın daha sonra icleanere girip ayar dosyalarından watusiyle ilgili dosyaları silin daha sonra icleanerden temizleme yapın watusiyi tekrar yükleyin

Önce watusiyi kaldırın daha sonra icleanere girip ayar dosyalarından watusiyle ilgili dosyaları silin daha sonra icleanerden temizleme yapın watusiyi tekrar yükleyin
Tamamdır deniyorum sağolun

Watusi ne işe yarıyor daha doğrusu tweaklwr be ne işe yarasıklaeını yazarmıaınız 6s kullanıyorm hepsi imfilicce ayarlarını nasıl yapcaz

Hocam Türk işi çözüm oldu hiç bir işlem yapmanıza gerek yok whatsappa girince sağ üst köşede bir yerde buton Aktif ama gözükmüyor;) deneyin göreceksiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selam
[automerge]1611845077[/automerge]
Watusi whatsapp icerisinde calismiyor
[automerge]1611845123[/automerge]
Arkaplanda caliwiyor ayarlar kisminda gozukmuyor qaliba kendim kapadim ama bulamiyorum yardimci olurmusunuz

Selam
[automerge]1611845077[/automerge]
Watusi whatsapp icerisinde calismiyor
[automerge]1611845123[/automerge]
Arkaplanda caliwiyor ayarlar kisminda gozukmuyor qaliba kendim kapadim ama bulamiyorum yardimci olurmusunuz

Hangi repodan yüklediniz

Resimde de gösterdiğim gibi sağ üst tarafın heryerine dokun açılması lazım. Watusi ayarları içinde watusiyi gizle diye bir seçenek var ayarlarda gözükmüyor dediğim tarafa gizleniyor. Umarım dediğim şekilde girebilirsin.

Ekli dosyalar

• 897BDD8A-EC32-4C13-91E1-562DAF7CD7EF.jpeg
    897BDD8A-EC32-4C13-91E1-562DAF7CD7EF.jpeg
    395.6 KB · Görüntüleme: 6
Geri