watusi 3 güncelleme.

sunshine84

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
arkadaslar,
iphone 12 promax ios 14.6 sürüme sahip telefonum var. JB olmadıgı için altstore üzerinden watusi'yi kullanıyordum fakat watusiye güncelleme geldi ve yeni ipayı indirdigimde eski butun kayıtlar silinecek. 30 gün süre vermişti ama cözüm bulamadım. 2 günüm kaldı.
watusinin yazılımcısı ile maillestim. alttaki cevabı verdi.

tek yolu yukleyecek oldugum yeni ipa'nin eski ipayla aynı olması ve aynı sertifika ile imzalanması gerekiyor yazıyor. ama ben bunu yapamadım. yardımcı olacak var mıdır?

The only way to upgrade the existing IPA is to install a new IPA with the same bundle identifier and most importantly with the same signing certificate that was used to install the existing IPA. Otherwise you won't be able to upgrade the existing IPA.

Cihaz
iphone 12 promax
Sürüm
ios 14.6
arkadaslar,
iphone 12 promax ios 14.6 sürüme sahip telefonum var. JB olmadıgı için altstore üzerinden watusi'yi kullanıyordum fakat watusiye güncelleme geldi ve yeni ipayı indirdigimde eski butun kayıtlar silinecek. 30 gün süre vermişti ama cözüm bulamadım. 2 günüm kaldı.
watusinin yazılımcısı ile maillestim. alttaki cevabı verdi.

tek yolu yukleyecek oldugum yeni ipa'nin eski ipayla aynı olması ve aynı sertifika ile imzalanması gerekiyor yazıyor. ama ben bunu yapamadım. yardımcı olacak var mıdır?

The only way to upgrade the existing IPA is to install a new IPA with the same bundle identifier and most importantly with the same signing certificate that was used to install the existing IPA. Otherwise you won't be able to upgrade the existing IPA.
anlamadığım neyin kayıtları silinecek

Eskisinin konuşma kayıtlarını programla yedek alıp yenisine aktarabilirsin. Bunun için programlar mevcut.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

anlamadığım neyin kayıtları silinecek
Whatsapin komple silindiğini düşün. Sıfırdan whatsapp açacağım yani
[automerge]1648241161[/automerge]
Eskisinin konuşma kayıtlarını programla yedek alıp yenisine aktarabilirsin. Bunun için programlar mevcut.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Resmî bir program olmadığı için yedek alınmıyor. Anca jailbreak olmayıp AltStore ile yükleyen bilir.

size demiş ki aynı pc ile aynı hesapla yükleyin. o zaman sorun yaşamazsınız.
Zaten hep öyle yapıyorum ki? Başka bir yeni versiyon watusi indiriyor. O da sıfırdan aktivasyon ve yeni bir whatsapp oluşturuyor. Aynı Whatsapp kullanılmıyor yani

Geri