Neler yeni

TR Yama Watusi 2

İyi akşamlar herkese jailbreaktr reposu cihazıma yüklenmediği için türkçe yama da haliyle yapamıyorum başka formülü var mıdır 11.3.1 sürüm ile jbli cihazım yardımınızı bekliyorum tşekkürler
Repo ne hatası veriyor?

Bu şekilde kalıyor 5 dk bekledim değişen birşey olmadı vazgeç seçeneğini tıkladığımda ise repo geliyor fakat içerisinde hiçbir içerik yer almıyor.
[automerge]1531774020[/automerge]
Sorun çözüldü teşekkürler
[automerge]1531774312[/automerge]
Watusi reklamları kaldırmak için satın almak gerekiyor fakat paypal hesabım yok diğer banka kartları ile satın alamaz mıyım ?
[automerge]1531774408[/automerge]

[automerge]1531774453[/automerge]

Son düzenleme:
Arkadaslar şimdi dikkat ettim whatsappda mesaj silme çalışmıyor. Watusi içinde 7 dk sınırı açık ve wa delete messege tweak de yüklü ama yinede mesajları silemiyorum... nedenini bilen varmı?

Arkadaslar şimdi dikkat ettim whatsappda mesaj silme çalışmıyor. Watusi içinde 7 dk sınırı açık ve wa delete messege tweak de yüklü ama yinede mesajları silemiyorum... nedenini bilen varmı?
WhatsApp'ın son güncellemesini yaptıysanız silmeyebilir. Watusi için güncelleme bekleyeceğiz. WhatsApp'ı güncellemediyseniz tweakleri yeniden kurmanızı tavsiye ederim.

Whatsapp duruma bastığımda direkt programdan atıyor
Watusi kurulu
Program en son güncellemelidir
Bu problemin sebebi ne olabilir

çeviri aracında aktif gözüküyor ama hala çeviri yok

Zaten watusi’nin içinde çeviri var ama dosyalarda sıkıntı olduğu için görünmeme sorunu var. Geliştirici sonraki güncellemede sorunu halledeceğini söyledi. Büyük ihtimalle aynı sorundan dolayı görünmüyor.

[INFO]Çeviri Güncellenmiştir. Çeviri aracını güncelleyip çevirinin güncel halini uygulayabilirsiniz.[/INFO]

Önemli

Çeviri güncellemeleri daha önce olduğu gibi Çeviri Aracımız ile yapılacaktır.

Arkadaşlar Merhaba,
Watusiyi satın almak isterken Purchase tıklıyorum lakin Payment Methods yazıyı geliyor sadece başka bir şey yok. Nasıl halledebilirim?

Merhaba bende telefon 7+ ios 13.3 - jailbreAk ve cydia indirdim ama bir turlu cydiada repo ekleyemiyorum (watusi indirmek isdiyirum) bir turlu yapamiyorum yardimci olurmusunuz

Geri