Neler yeni

Çözüldü VPN Tavsiyesi Olan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Le0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Le0n

Aktif Üye
JailbreakTR
İyi akşamlar arkadaşlar. Paypal kullanımı için safarinin konumunu ABD yapmam gerek. Bunun için önerebileceğiniz VPN programı tweak vs var mı. Ücretsiz ve gerçekten çalışan. Speedtest vardı o da viena yapıyor ABD yapamadım çünkü seçenek yok. Diğer VPNlerin bazıları ücret istiyor ücretsiz olan da ABD seçiyorum ama safariden google girdiğimde almanya gösteriyor. Birkaç tweak denedim onlar da hava durumu vs çalışıyor ama safaride çalışmıyor

cihazında jailbreak varsa apple store'dan '' onion tor browser+vpn '' kur locallapstore ile priemium yapabiliyorsun çok hızlı ve bütün internet sağlayıcıları ile çalışıyor engellenmemiş

Touch vpn var..App storeden indirebilirsin +flex 3 ile yama yaparsan Full olarak kullanabilirsin.(Cihazın jailbreak)olduğunu farzederek bu şekilde yazdım.Benim işimi fazlası ile görüyor.54256EE2-3F10-44A2-8643-3F03CF0C9209.jpeg

Ekli dosyalar

• 9A31DBA8-AAF2-480A-84AE-39DB15403AEF.jpeg
    9A31DBA8-AAF2-480A-84AE-39DB15403AEF.jpeg
    185.8 KB · Görüntüleme: 22
Touch vpn var..App storeden indirebilirsin +flex 3 ile yama yaparsan Full olarak kullanabilirsin.(Cihazın jailbreak)olduğunu farzederek bu şekilde yazdım.Benim işimi fazlası ile görüyor.Ekli dosyayı görüntüle 16967
Teşekkürler
[automerge]1586980642[/automerge]
cihazında jailbreak varsa apple store'dan '' onion tor browser+vpn '' kur locallapstore ile priemium yapabiliyorsun çok hızlı ve bütün internet sağlayıcıları ile çalışıyor engellenmemiş
Evet jb var. Deneyeceğim teşekkürler

Ücretsiz şekilde kullanabileceğiz VPN Master öneririm ve Aloha Browseri kurarak yine LocalIapstore ile Full sürümü alarak Vpni kullanabilirsiniz uzun bi süre kullandım hız fln iyiydi. (vpn ayarlarında bütün programlarda kullanılsın diye bir özellik var onu aktif etmeniz lazım)

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Almanya paypal açtım bakalım umarım bu da kapanmaz. Vpnlerde abd sorun oluyor ama almanya iyi çalışıyor

kıbrıs paypal hesabı açsaydın hiçbunlarla uğraşmana gerek yoktu vpn de gerekmiyor kartlarıda kabul ediyor

kıbrıs paypal hesabı açsaydın hiçbunlarla uğraşmana gerek yoktu vpn de gerekmiyor kartlarıda kabul ediyor
Hadi ya. Aslında mersinde yaşıyroum zaten hemen şurası 😄 hiç aklıma gelmedi bu
[automerge]1587028293[/automerge]
Peki banka hesaplarını kabul ediyomu?

Geri