Neler yeni

Tweak Volume Amplifier

Arkadaşlar ben aldım çalışıyor sorunsuz çalıştıramayan olursa yardımcınolurum ahizeyi Harika yaptı çok rahat duyuyorum 17 tl değer

Arkadaşlar ben aldım çalışıyor sorunsuz çalıştıramayan olursa yardımcınolurum ahizeyi Harika yaptı çok rahat duyuyorum 17 tl değer

Aldıktan sonra ne yapmamız lazım kardeşim.çünkü ben bu tweaki 3 ayrı sürümde 3 ayrı cihazda denedim bir türlü çalışmadı...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aldıktan sonra ne yapmamız lazım kardeşim.çünkü ben bu tweaki 3 ayrı sürümde 3 ayrı cihazda denedim bir türlü çalışmadı...

Kardeşim bende de çalışmadı yapımcıya mail attım oda telefonu yeniden başlat tekrar jb yap dene dedi
Bende cleaner ile temizledim ilk önce sonra Power ve home tuşuna basılı tutup yeniden başlattım tekrar jb yaptım oldu

Tweaki aldıktan sonra aldiğin eposta ve sana verilen kod ile tweake giriş yapicaksiniz. Sonrasi çalişiyor zaten :D

Tweaki aldıktan sonra aldiğin eposta ve sana verilen kod ile tweake giriş yapicaksiniz. Sonrasi çalişiyor zaten :D

Bende yine çalışmadı bu uyuz tweak....

Bende yine çalışmadı bu uyuz tweak....

Packix reposundan indirdim. Sorunsuz çalişmakta. 12.0.1 sürüm.

Ekli dosyalar

• 7AD0967F-FD7E-49D9-946D-7330EAF3A2C7.png
    7AD0967F-FD7E-49D9-946D-7330EAF3A2C7.png
    468.6 KB · Görüntüleme: 30
  • FC9D7643-84E3-40A8-9D36-1F13FE1622D6.png
    FC9D7643-84E3-40A8-9D36-1F13FE1622D6.png
    738.9 KB · Görüntüleme: 31
Packix reposundan indirdim. Sorunsuz çalişmakta. 12.0.1 sürüm.

Bu bende böyle çıkıyor ve hiçbir atraksyon yok...
b0e620dfab147fb7497710bb8f57056b.jpg
ee6b78cc7a9e8b01fcfda757e5b07082.jpg

bende %140 lara gelince telefonun hoparloru patlamış gibi ses geliyo en saglıklısı %100 oluyor diğer türlü cızırtılı ama ahizede harika işe yaradı
birde kulaklıkta pek bi artış göremedim %100 den sonra ne kadar yukseltsemde aynı gelıyo
sizlerde de aynı mı ?

bende %140 lara gelince telefonun hoparloru patlamış gibi ses geliyo en saglıklısı %100 oluyor diğer türlü cızırtılı ama ahizede harika işe yaradı
birde kulaklıkta pek bi artış göremedim %100 den sonra ne kadar yukseltsemde aynı gelıyo
sizlerde de aynı mı ?

Fazla yükseltmemek gerek birkaç yerde okumuştum höperlör patlatan çok olmuş...

Bu tweakı aldığıma o kadar pişmanım ki 110 da dan sonra ses öyle bir cızırtılı geliyor ki insanın hevesi kalmıyor

• Like
Reactions: osY
Yaklaşık 6 yıl önce satın almıştım. Şu an cihazım 6S iOS12.1.2 ve oldukça stabil çalışıyor. Yalnız belirtmekte fayda var; bu tweak sadece Hoparlör ve Ahize'yi etkiliyor. Yani; kulaklık ile yüksek ses ile müzik dinlerim diyen varsa zahmete girmesin. Bu işin kralı EqualizerEverywhere o da henüz güncellenmedi ne yazık ki

Yaklaşık 6 yıl önce satın almıştım. Şu an cihazım 6S iOS12.1.2 ve oldukça stabil çalışıyor. Yalnız belirtmekte fayda var; bu tweak sadece Hoparlör ve Ahize'yi etkiliyor. Yani; kulaklık ile yüksek ses ile müzik dinlerim diyen varsa zahmete girmesin. Bu işin kralı EqualizerEverywhere o da henüz güncellenmedi ne yazık ki

Bu konuya bir göz at:)

JailbreakTR

Arkadaşlar başıma gelen olayı anlatıyorum aklınızda bulunsun. iPone 5 cihazımda bu tweak yüklüydü. Bir arkadaş beni gaza getirdi bende sesi 200e artırdım. Sesde cızırtı yapmaya başladı. Hoparlör yırtıldı sanırım. Sesi yarıdan üste çıkaramaz oldum. Şimdiki cihazımda asla yüklemem. Karar sizin tabii. Ben sadece bilgilendirme amaçlı anlattım.

Geri