Neler yeni

Tema Viola Dark

AirLife

Expert
JailbreakTR
Tema: Viola Dark
Sürüm: 1.0
Uyumluluk: iOS 8-12
Gereksinim: Anemone - SnowBoard - iThemer
Fiyat: 1.99$
Repo:

download
download

Kendi Cihazımdan Görüntüler :

12287 12288

İkonları değişmeyen uygulamalar için yapabileceğim bir şey var mı acaba? Mesela Online İşlem uygulaması yine de değişmedi. Bu arada temayı Snowboard 1.1.7 ile uyguladım.

bildirimi olan uygulamaların etrafında beyazlık var bunu hangi tweakle yaptınız

İkonları değişmeyen uygulamalar için yapabileceğim bir şey var mı acaba? Mesela Online İşlem uygulaması yine de değişmedi. Bu arada temayı Snowboard 1.1.7 ile uyguladım.

SnowBoard ile yaptığında yapacağın uygulamaya basılı tut, silme ekranı gelene kadar. O geldikten sonra uygulamaya 2 kere hızlıca tıkla. Oradan seçebilirsin kafaya göre. Ben uyumlu olsun diye ona göre bir şeyler seçiyorum.

bildirimi olan uygulamaların etrafında beyazlık var bunu hangi tweakle yaptınız

GlowBadge ile yapıyorum hocam.

SnowBoard ile yaptığında yapacağın uygulamaya basılı tut, silme ekranı gelene kadar. O geldikten sonra uygulamaya 2 kere hızlıca tıkla. Oradan seçebilirsin kafaya göre. Ben uyumlu olsun diye ona göre bir şeyler seçiyorum.

Eyvallah sağol

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ayarları bu şekilde nasıl siyah yaparız

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    204.4 KB · Görüntüleme: 17
BetterSettings tweaki ile olur sanırım. Fakat sekmeler aynı o şekilde mi görünür, emin değilim.

benim demek istediğim temanın kendi ayarlarında olması lazım
repodaki temanın kendi sayfasından aldım fotoyu

Kendi ayarında olması için ek bir tweak yapması lazım. Bu adam tema geliştiricisi, tweak değil. 😂

Eclipse yapabilirsin. Bende aradım ama bulamadım.

Hocam bu SnowBoard ile yapılan simge değiştirme işlemini Anemone'da yapabiliyor muyuz?

Noctis kullanarak en son bu hali sağladım

Ekli dosyalar

• 6334B339-AEA0-4606-80DA-27A366419E73.png
    6334B339-AEA0-4606-80DA-27A366419E73.png
    118.8 KB · Görüntüleme: 22
  • F576B2D3-30C6-479C-84EE-85BEAA2DB215.png
    F576B2D3-30C6-479C-84EE-85BEAA2DB215.png
    615.9 KB · Görüntüleme: 21
Geri