Çözüldü varsayılan nasıl yapabilirim?

Ruzgar2106

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
merhaba arkadaşlar bildiginiz gibi android telefonlarda istediginiz uygulamayı varsayılan olarak atayabiliyorsunuz örnegin telefona bi media player yüklediniz ayarlardan varsayılan yaptıgınız taktirde telefonda açtıgınız bütün videolar bu atadıgınız media player tarafından oynatılıyor
bende ios ta bunu yapmak istiyorum lakin bir türlü bulamadım özellikle fotograflar albümündeki videoları oynatan media player çok işlevsiz bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden çok teşekkür ederim :)

Dostum bildiğim 2 tweak var ios 12 uyumluluk durumlarını bilmiyorum.

Haritalar yerine google maps için: MapsOpener

Tarayıcıyı değiştirmek için: Browser Changer

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostum bildiğim 2 tweak var ios 12 uyumluluk durumlarını bilmiyorum.

Haritalar yerine google maps için: MapsOpener

Tarayıcıyı değiştirmek için: Browser Changer

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam çok teşekkür ederim lakin ben özellikle media player için bulmaya çalışıyorum

Yanlız o konuda bir kaynak bulabileceğini düşünmüyorum dostum ama bildiğim kadarı ile Dolphin Web Browserin kendi video oynatıcısı var ve içerikleri ondan açıyor bir zamanlar kullanmıştım hiç fena değildi.

Yanlız o konuda bir kaynak bulabileceğini düşünmüyorum dostum ama bildiğim kadarı ile Dolphin Web Browserin kendi video oynatıcısı var ve içerikleri ondan açıyor bir zamanlar kullanmıştım hiç fena değildi.
bende kullandım gerçekten güzel browserlerin player inde sıkıntı yaşamıyorum illet oldugum fotograflar bölümündeki player ona illet oluyorum çok araştırdım bulamadım lakin umut fakirin ekmegi misali burda aramaya çalışıyorum yinede çok teşekkür ederim :)

Valla hacım işte o dediğin biraz zor gibi çünkü androidde galeri sadece foto görüntülemeye yarıyordu bir video içerik açmaya çalıştığında onu varsayılan video player a linkliyordu bu platformada fotoğraflar uygulaması her türlü edit video foto gif görüntüleme işlemlerinin tamamını kendi yürütüyor o sebeple imkansıza yakın gibi bişey :)

Valla hacım işte o dediğin biraz zor gibi çünkü androidde galeri sadece foto görüntülemeye yarıyordu bir video içerik açmaya çalıştığında onu varsayılan video player a linkliyordu bu platformada fotoğraflar uygulaması her türlü edit video foto gif görüntüleme işlemlerinin tamamını kendi yürütüyor o sebeple imkansıza yakın gibi bişey :)
umut fakirin ekmegi misali bizimkiside bi umut işte :)

Hocam çözüldü demişsiniz de ben çözüme ulaşamadım ki

Geri