Uyumlu olduğu halde çalışmayan tweakler

• Konu Sahibi Konu Sahibi timurc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

timurc

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar selam elimde eskiden kalma iPhone 5 iOS 10.3.3 sürüm jb li cihaz var. Daha önceleri çalıştırıp kullandığım tweaklerin bazıları maalesef şu anda çalışmıyor. Örnek verecek olursak callbar cydown swipe selection cercube vs. Bunun sebebini ve çözümü konusunda bilgisi olan yardım edebilir mi.

Cihaz
İphone 5
Sürüm
10.3.3
arkadaşım senle aynı cihaz ve sürümdeyiz ama ben mesela callbarı kullanabiliyorum stabil çalışıyor. cercube çalışmıyordu ben de onun yerine protube ve bridge i kurdum. ama swipe selection u bilmem hiç kullanmadım.
callbarı bigboss reposunda kurabilirsin

evet yapabiliyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar da

Sorun bende demek bigboss repodan cydown ile indiremiyorum:(

Satmayı düşünürsen, ilgilenirim hocam. Eski sürüm bir cihaza ihtiyacım var, o sebeple.

Hayır indiremedim daha önce indirdiğim tweaklerin hiç biri artık inmiyor

Ustalardan ses çıksa sorunun ne olduğunu anlarız ama onlardan da ses yok genel bi sorun sanırım
[automerge]1525935390[/automerge]
@veyselfurkan işe yarar bi cihaz değil ahı gitti vahı kaldı cihazın her yeri sorunlu :))

Ustalardan ses çıksa sorunun ne olduğunu anlarız ama onlardan da ses yok genel bi sorun sanırım
[automerge]1525935390[/automerge]
@veyselfurkan işe yarar bi cihaz değil ahı gitti vahı kaldı cihazın her yeri sorunlu :))
CyDown bozuldu ya güncelleme falan yollamalılar.

Acaba sorun bizde mi diğer arkadaşlarda da sorun varmı

Genel olarak artık yasaklamış/engellemiş olabilirler. CyDown son zamanlarda eskisi gibi çalışmıyordu zaten.

Geri