Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi bazı uygulamaları bir şekilde kursak bile güncelleyin uyarısıyla karşılaşıyoruz. 12.4 kullanıyorum. Airbnb twitter gibi . Bu durumu nasıl aşabiliriz bilgisi olan var mı teşekkürler..
Cevap için teşekkür ederim bunu twitterda yaptım ancak bazı uygulamalarda işe yaramıyor kökten çözecek bir tweak olsa iyi olabilirdi.Filza yüklü olsun, Appdata tweakını yükle uygulamayı yukarı çek bundle klasörüne tıkla. Ordan info.plist i tıkla versiyon yazan yeri son sürüm kaç ise onu yaparak değiş.
Appdata olmadan da filza ile uygulamayı bulup bundle klasörüne de gidebilirsin ama appdata ile daha basit.
Başka bir tweak var ise bilemiyorum.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AppStore++ ile engelleyebilirsiniz. Kurduktan sonra App Store'da profile basılı tutun menü açılır, oarada Blocked Updates kısımından düzenleme yapabilirsiniz.
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi bazı uygulamaları bir şekilde kursak bile güncelleyin uyarısıyla karşılaşıyoruz. 12.4 kullanıyorum. Airbnb twitter gibi . Bu durumu nasıl aşabiliriz bilgisi olan var mı teşekkürler..
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.- bu tweak işini görecektir
Repo bu sanırım.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Rootless jb de çalıştı. Uygulama üzerine basılı tutunca menu geliyor. Uygulama versiyonu ve ios versiyon değişilebiliyor.. versiyon yazarken klavyede nokta yazılamıyor ancak safariden yazılıp kopyala yapıştır ile halloluyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi.