Neler yeni

Uygulamalardan atma

meliherdem

Aktif Üye
JailbreakTR
Durmadan uygulamalardan atıyor CrashReporter analiz almıyor.

Sebep nedir tüm uygulamalarda böyle 4-5 girişten sonra 1 kere uygulamadan atıyor

Cihaz
İphone 6
Sürüm
11.1.2 electra
Belki konuyla alakasız olacak ama iP6 Electra'da çok sorun oluyor. 1GB RAM SpringBoard Tweak'lerini bile kaldırmıyor. CrashReporter'ın da bir işe yaradığını görmedim şahsen.

Belki konuyla alakasız olacak ama iP6 Electra'da çok sorun oluyor. 1GB RAM SpringBoard Tweak'lerini bile kaldırmıyor. CrashReporter'ın da bir işe yaradığını görmedim şahsen.

Zaten Sırf Jb için iphone 5 almayı düşünüyorum birde çeviri işini hızlandırmak için

Kod:
meliherdem

Ben de iPad Mini 1. Nesil A1455 versiyonu cihaz bakıyorum. Bazı satıcılarla görüştüm, uygun fiyata bırakan olursa alacağım. Korka korka Tweak yüklemek çok berbat bir şey.

Zaten Sırf Jb için iphone 5 almayı düşünüyorum birde çeviri işini hızlandırmak için

Kod:
meliherdem

İphone 5 32GB/64GB iyidir 16 GB yaramaz. Coolbooter tweaki ile 3 sürüm kullanabilirsin bir cihazda. Deneme veya Test için iyi bir cihazdır IOS10-9-8 sürümleri için.

JailbreakTR

Ben de iPad Mini 1. Nesil A1455 versiyonu cihaz bakıyorum. Bazı satıcılarla görüştüm, uygun fiyata bırakan olursa alacağım. Korka korka Tweak yüklemek çok berbat bir şey.
Bende iPad Mini 1 ve iPhone 4s var ikisine de kurdum jailbreaki on numara beş yıldız kullanılıyor, tavsiye ederim kardeşim.

Geri