Uygulamalar yüklenmiyor yardım

muratkisi

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar uygulamalar yüklenmiyor yardım laZım basıyorum dönüp duruyor fakat işlev Yok
273e958ac1ae4b66ccb072881b1123ff.png
7d4c4c5d282ae6ef4ec266b382f3be07.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o tweak i silip bi dener misin? host dosyası değiştirerek yapıyor sanırım.. ondan kaynaklı olabilir

Bu saçma tweaks yüzünden sıkıntı yaşadım sildim sorunum hal oldu çok şükür

0baa817f17c3836d9d510c9a294a7639.jpg

saat 01.41 deki cevabımda demiştim silip dener misin diye? o zamn yapsaymışsın demek ki bu kadar uğraşmayacakmışsın ;)

saat 01.41 deki cevabımda demiştim silip dener misin diye? o zamn yapsaymışsın demek ki bu kadar uğraşmayacakmışsın ;)

Yok hocam bir türlü jailbreak aktif edemiyorum saol sen. İyiki dedin 3 saat den fazla uğraştım ança aktif hale d
Getirebilirdim

Yok hocam bir türlü jailbreak aktif edemiyorum saol sen. İyiki dedin 3 saat den fazla uğraştım ança aktif hale d
Getirebilirdim

Şuan güncelleme engellemek için tvOS yüklü oda idare eder galiba Yok sa sıkıntı çıkarır mı

Şuan güncelleme engellemek için tvOS yüklü oda idare eder galiba Yok sa sıkıntı çıkarır mı

Efsane abinin dediğini gibi sen yine de wifiye bağlı şarja bağlı bir şekilde yatma gece :d gece işiniz bittiği vakit wifiyi kapatın birazdaha sağlama almış olursunuz :)

Aynı sorun bendede oluştu hiçbir şeklinde ne uygulama nede uncover yükleyebiliyorum

Geri