veneme Kayıtlı Üye JailbreakTR 5 Ağu 2018 #1 Bu şekilde bir hata alıyorum. silinen programlar sıklıklıkla kullanmadığım tırıvırı programlar yada eskiden yükleyip açmadığım programlar. Bu da icleaner uygularken ayarların seçili olduğu ekran görüntüsü, burada mı yalnış seçenekleri işaretliyorum acaba??
Bu şekilde bir hata alıyorum. silinen programlar sıklıklıkla kullanmadığım tırıvırı programlar yada eskiden yükleyip açmadığım programlar. Bu da icleaner uygularken ayarların seçili olduğu ekran görüntüsü, burada mı yalnış seçenekleri işaretliyorum acaba??
gokmenecer VelenzA Administrator 5 Ağu 2018 #2 Ayarlar - İtunes ve Appstore kısmına gelip, kullanılmayanları sil seçeneğini deaktif edin.
veneme Kayıtlı Üye JailbreakTR 5 Ağu 2018 #3 gokmenecer: Ayarlar - İtunes ve Appstore kısmına gelip, kullanılmayanları sil seçeneğini deaktif edin. Genişletmek için tıkla ... yaptım teşekkürler.
gokmenecer: Ayarlar - İtunes ve Appstore kısmına gelip, kullanılmayanları sil seçeneğini deaktif edin. Genişletmek için tıkla ... yaptım teşekkürler.