veneme Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 8 Tem 2018 Mesaj 52 Tepkime puanı 36 5 Ağu 2018 #1 Bu şekilde bir hata alıyorum. silinen programlar sıklıklıkla kullanmadığım tırıvırı programlar yada eskiden yükleyip açmadığım programlar. Bu da icleaner uygularken ayarların seçili olduğu ekran görüntüsü, burada mı yalnış seçenekleri işaretliyorum acaba??
Bu şekilde bir hata alıyorum. silinen programlar sıklıklıkla kullanmadığım tırıvırı programlar yada eskiden yükleyip açmadığım programlar. Bu da icleaner uygularken ayarların seçili olduğu ekran görüntüsü, burada mı yalnış seçenekleri işaretliyorum acaba??
gokmenecer VelenzA Administrator Katılım 15 Ara 2017 Mesaj 3,332 Tepkime puanı 3,522 5 Ağu 2018 #2 Ayarlar - İtunes ve Appstore kısmına gelip, kullanılmayanları sil seçeneğini deaktif edin.
veneme Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 8 Tem 2018 Mesaj 52 Tepkime puanı 36 5 Ağu 2018 #3 gokmenecer: Ayarlar - İtunes ve Appstore kısmına gelip, kullanılmayanları sil seçeneğini deaktif edin. Genişletmek için tıkla ... yaptım teşekkürler.
gokmenecer: Ayarlar - İtunes ve Appstore kısmına gelip, kullanılmayanları sil seçeneğini deaktif edin. Genişletmek için tıkla ... yaptım teşekkürler.