F flankes Kayıtlı Üye JailbreakTR 10 Eyl 2022 #1 Merhaba arkadaşlar aradım bulamadım. Bir tweak vardı uygulamaya uzun basınca tweaklı ya da tweakı deaktif edip açabiliyorduk Cihaz 6s Sürüm 14.8.1
Merhaba arkadaşlar aradım bulamadım. Bir tweak vardı uygulamaya uzun basınca tweaklı ya da tweakı deaktif edip açabiliyorduk
ugacomtr ugacomtr Administrator 10 Eyl 2022 #2 selamlar. appsmanager. tigi reposunda bulabilirsiniz. iyi forumlar. flankes: Merhaba arkadaşlar aradım bulamadım. Bir tweak vardı uygulamaya uzun basınca tweaklı ya da tweakı deaktif edip açabiliyorduk Genişletmek için tıkla ...
selamlar. appsmanager. tigi reposunda bulabilirsiniz. iyi forumlar. flankes: Merhaba arkadaşlar aradım bulamadım. Bir tweak vardı uygulamaya uzun basınca tweaklı ya da tweakı deaktif edip açabiliyorduk Genişletmek için tıkla ...
N nihat1551 Çalışkan Üye JailbreakTR 11 Eyl 2022 #3 Apps manager uygulama içeriğini yedekler diye biliyorum. flankes: Merhaba arkadaşlar aradım bulamadım. Bir tweak vardı uygulamaya uzun basınca tweaklı ya da tweakı deaktif edip açabiliyorduk Genişletmek için tıkla ... Bahsettiğiniz jb gizleme işine yarayan Choicy tweak’in eklentisi, uygulama üzerine uzun basınca launch without tweak yazar. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Apps manager uygulama içeriğini yedekler diye biliyorum. flankes: Merhaba arkadaşlar aradım bulamadım. Bir tweak vardı uygulamaya uzun basınca tweaklı ya da tweakı deaktif edip açabiliyorduk Genişletmek için tıkla ... Bahsettiğiniz jb gizleme işine yarayan Choicy tweak’in eklentisi, uygulama üzerine uzun basınca launch without tweak yazar. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi