B bhdrsvs Kayıtlı Üye JailbreakTR 11 Haz 2020 #1 Arkadaşlar ios 12.4.5 iphone 6 kullanıyorum. Var mıdır uygulamaları touchid ile kilitleyebileceğim bir tweak? Cihaz iPhone 6 Sürüm 12.4.5
Arkadaşlar ios 12.4.5 iphone 6 kullanıyorum. Var mıdır uygulamaları touchid ile kilitleyebileceğim bir tweak?
J Jester Aktif Üye JailbreakTR 11 Haz 2020 #2 Bioprotect X/XS vardı. Ama ücretli o. Ücretsiz varsa da hatırlamıyorum adını.
Sagoita Aktif Üye JailbreakTR 11 Haz 2020 #3 Tweak : A-Shields Repo : Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Bioprotect kadar gelişmiş olmasa da ücretsiz bir alternatifidir. iOS 12.4'te kullanıyorum.
Tweak : A-Shields Repo : Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Bioprotect kadar gelişmiş olmasa da ücretsiz bir alternatifidir. iOS 12.4'te kullanıyorum.
ckarakaya Kayıtlı Üye JailbreakTR 11 Haz 2020 #4 Ek olarak Arch var. Ücretsiz. Bioprotect en iyisi ama. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ek olarak Arch var. Ücretsiz. Bioprotect en iyisi ama. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör 11 Haz 2020 #5 Bioprotect te çok meşhur bir bug var bilginiz olsun Siri ile uygulamayı çalıştırınca şifre sormuyor.
ataberkycl91 Aktif Üye JailbreakTR 12 Haz 2020 #6 Se7Touch: Bioprotect te çok meşhur bir bug var bilginiz olsun Siri ile uygulamayı çalıştırınca şifre sormuyor. Genişletmek için tıkla ... şimdi denedim arch da da aynı sorun geçerli
Se7Touch: Bioprotect te çok meşhur bir bug var bilginiz olsun Siri ile uygulamayı çalıştırınca şifre sormuyor. Genişletmek için tıkla ... şimdi denedim arch da da aynı sorun geçerli
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör 12 Haz 2020 #7 Rookie: şimdi denedim arch da da aynı sorun geçerli Genişletmek için tıkla ... doğrudur tabi lakin biri ücretli biri ücretsiz
Rookie: şimdi denedim arch da da aynı sorun geçerli Genişletmek için tıkla ... doğrudur tabi lakin biri ücretli biri ücretsiz
B bhdrsvs Kayıtlı Üye JailbreakTR 24 Haz 2020 #9 A-Shields kullanıyorum, memnunum. Ayrıca Siri bugu yok.